Melodifestivalen 2015: Årets scen

2015-01-29 (torsdag)
sverige Den 7:e februari drar SVT i gång den första deltävlingen av “Melodifestivalen 2015“, Sveriges nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015, men redan nu så kan de presentera hur scenen kommer att se ut. Allt, inkl. bilder och nedladdningsbar teknisk ritning, hittar ni på svt.se/melodifestivalen. (Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Presentationen av årets scen – en återkommande händelse som alltid får upp förväntningarna hos mig. Inte så mycket för att jag egentligen bryr mig så mycket om hur själva scenen ser ut utan mer att det är det ultimata tecknet på att vi närmar oss starten av ytterligare en Melodifestivals-säsong. 🙂

Vad gäller årets scen så verkar den ligga rätt i tiden då även årets ESC-scen leker med tanken på svävande ljuspelare som riktas mot publiken. Personligen tycker jag att det ser väldigt intressant ut och ser med spänning fram emot att få se hur de båda fungerar i praktiken.

När vi ändå är inne på ämnet så kan jag även passa på att nämna att det gjorts ytterligare två små förhands-presentationer den senaste tiden, nämligen av Danmarks “MGP”-scen och Lettlands “Supernova”-scen.

Mer om Sveriges förberedelser inför Eurovision Song Contest 2015 (inkl. schemat för MF 2015 och våra senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se