Vitryssland För en tid sedan presenterade Vitryssland sin omgjorda version av “Time“, låten som Uzari & Maimuna kommer att representera Vitryssland med i Eurovision Song Contest 2015 efter att de vunnit den nationella finalen, och nu har även den tillhörande officiella videon presenterats, se länkar nedan.

Lyssna på Vitrysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Time”, Uzari & Maimuna
ESC-versioner: officiell videolive-framträdandetext
Original-versioner: final-framträdandelive-auditionstudioversion
Låtskrivare: Yuri Navrotsky, Svetlana Geraskova

Schlagerpinglan: Som sagt, jag gillar verkligen den här nya ESC-versionen av det vitryska bidraget och detsamma gäller den tillhörande videon. Dramatiken i låten går verkligen fram och förstärks av den lilla filmsnutten som avslutas med en oväntad tvist. Med lite kreativitet så kan de säkert även få till en minnesvärd scenshow och (förhoppningsvis) enkelt ta sig vidare från den första semifinalen, men de spekulationerna bör nog vänta tills i alla fall alla bidragen presenterats. 🙂

(Det börjar klia i fingrarna nu och eftersom det är hela 40 bidrag som tävlar så kommer jag att börja med genomgångarna av bidragen betydligt tidigare i år än i vanliga fall – men, som sagt, först ska alla låtarna väljas ut / presenteras. 😛 )

Mer om Vitrysslands förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Vitryssland i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se