Inför kvällens final i Albanien

2015-12-27 (söndag)

Schlagerpinglan: I kväll, söndagen den 27:e december, är det dags för den första nationella finalen inför Eurovision Song Contest 2016Albanien är först ut med att välja det bidrag som ska representera dem i Stockholm. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen:

Söndagen den 27:e december

Albanien Albanien, “Festivali i Këngës 54” – Final:
Tid: kl. 20:45 CETPlats: TVSH, TVSH HD, rtsh.al och eurovision.tv
Förutsättningar: 100% juryröster utser vinnaren av 22 finalister
Mer info / lyssna på bidragen: Allt inför finalen av Festivali i Këngës 54

Schlagerpinglan: Julfirandet övergår så sakta i förberedelser inför nyårsfirandet, men för en ESC-uttagnings-final kan man alltid hitta lite extra tid. 😀

Jag har redan klargjort att Flaka Krelani, Adrian Lulgjuraj, Sigi Bastri, Florent Abrashi, och Luis Ejlli står för de bidrag jag tycker allra bäst om i finalen så om inte mycket förändras så vet jag redan nu vilka jag håller tummarna för. 🙂

Nu önskar jag oss alla en riktigt trevlig kväll och hoppas att “rätt” bidrag vinner, vilket det än må vara. 🙂

Mer om Albaniens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Albanien i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Inför kvällens final i Albanien”

 1. Lukas

  Efter åtskilliga reklamavbrott och pausakter så blev det klart att “Përrallë” av Eneda Tarifa vunnit.

 2. Hannes

  Låten är ointressant, hon har bra röst. Resultaten är inte överrsaskande….

 3. Johanna

  Så vi kommer inte åka till Albanien 2017 i alla fall det är ett som är säkert, hon kan sjunga, det är självklart men låten är ju dö-tråkig samt att den kommer vara omgjord till oigenkännlighet när den kommer till ESC (till det sämre i 99% av fallen)

 4. Daniel

  Vinnaren hade jag som en av mina topp två, så jag är nöjd.

 5. Adri

  Jag tycker det är svårt att veta hur man ska bedöma detta. I nuläget är den väl helt ok. 2+ eller 3- i betyg, men med tanke på att det är Albanien så lät den ju mixas och produceras om lite till en lite större låt.

  Albanien brukar vara experter på att göra om sina låtar (förutom 2014 då slutresultatet blev mycket svagare än det som vann finalen) så jag ser fram emot att höra slutresultatet då det både kan bli mycket bättre men också mycket sämre. 🙂 i nuläget helt ok.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se