Makedonien Den 21:a november avslöjade TV-bolaget MRT att de tänker skicka internvalda sångerskan Jana Burčeska som Makedoniens representant i Eurovision Song Contest 2017. Nu söker de efter ett lämpligt bidrag som hon kan tävla med i Kiev.

Fram till den 25:e december tar TV-bolaget emot bidrag från både inhemska och utländska låtskrivare. Intresserade kan skicka in sin demo, som ska vara max 3 minuter och uppfylla ESC-reglerna, till meripopova@gmail.com. (Källor: esctoday.com och mrt.com.mk)

Schlagerpinglan: Tyvärr så är det så att alla inte kan ta sig till final i ESC, men efter fyra final-missar i rad så hoppas jag lite extra på Makedonien 2017. Detta kräver dock ett riktigt konkurrenskraftigt bidrag så med lite tur så hörsammas MRT:s rop efter låtar av rätt låtskrivare. 🙂

Mer om Makedoniens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Makedonien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se