Moldavien Moldaviens och TV-bolaget TRM:s bidrag i Eurovision Song Contest 2017 utsågs genom den nationella uttagningen “O Melodie Pentru Europa 2017” där 14 bidrag tävlade i en semifinal innan tittar-favoriten “Hey, Mamma!” vann av de 8 bidrag som tagit sig till finalen. Nu har låtens officiella video presenterats:

Lyssna på Moldaviens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Hey Mamma”, SunStroke Project
Länkar: officiell videofinal-framträdandestudioversionliveaudition
Låtskrivare: SunStroke Project, Alina Galetskaya

Schlagerpinglan: Med sin svängiga, lite halvskojiga låt och medföljande Epic Sax Guy så blir SunStroke Project ett välkommet inslag i Kiev för många ESC-fans. Själv tycker jag att refrängen skaver lite, men då är jag inne på smådetaljer och petar – som helhet så får den mer än godkänt. 🙂

Eftersom bidraget dessutom tävlar i den första semifinalen, och de flesta av mina favoriter hamnat i den andra, så är chansen t.o.m. ganska stor att jag kommer att hoppas på en plats i finalen för “Hey, Mamma!”, men det är kanske till att gå händelserna lite i förväg. Mycket kan fortfarande hända. 😀

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Officiell video till Moldaviens “Hey Mamma” (SunStroke Project)”

  1. Marcus

    Den här låten är allt det som är bra med det dåliga i stereotyp öststatspop, och jag älskar det! Jag kommer sitta hemma i soffan och svänga hejvilt med benet i vinruset under finalen – för dit kommer den definitivt! 🙂

  2. Mikaela

    Jag står inte ut med låten. Denna, Rumänien, Georgien och Kroatien är min absoluta botten.

  3. Johan

    Lite tropical house-vibbar. Bra producerat, känns snarare internationellt än moldaviskt? Tror final, dock osäker på hur långt det räcker väl där.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se