TysklandDen 22:a februari avgjordes finalen av “Unser Lied für Israel“, den nationella uttagning som utsåg Tysklands bidrag i Eurovision Song Contest 2019. Sju bidrag tävlade och S!sters stod som segrare efter att rösterna, från en internationell jury, en Eurovision-panel och tittarna, räknats samman.

I väntan på att den officiella musikvideon till vinnarlåten “Sister” ska släppas så har nu den officiella textvideon presenterats, se nedan.

Den officiella textvideon till “Sister“:

Lyssna på Tysklands bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Sister”, S!sters
Länkar: officiell text-videoofficiell video: final-framträdande
studioversion
Låtskrivare: Laurell Barker, Tom Oehler, Marine Kaltenbacher, Thomas Stengaard
Se även: Resultatet av “Unser Lied für Israel

Schlagerpinglan: Som sagt, alla dessa presentationer av olika versioner, musik- och textvideor påminner oss om att ge låtarna lite extralyssningar. För mig personligen så tillhör just Tysklands bidrag ett sådant som jag behöver bli påmind om då jag inte känner något större längtan efter att lyssna på “Sister” i nuläget. Men, men… det kan kanske förändras. 😀

Mer om Tysklands förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Tyskland i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Officiell textvideo till Tysklands “Sister“ (S!sters)”

 1. Adri

  At it again, detta är ännu en låt som är jämtjock. Den rör en inte på något sätt.

  Lyssnade på den nu för första gången på, amen en månad i alla fall, och tänkte “jamen detta var ju ganska bra”. Problemet är ju bara att i en tävling med så mycket show och personlighet så är inte “ganska bra” nåt att skryta med.

  Denna kommer med största sannolikhet att falla totalt i skuggan av de 20+ andra låtarna i finalen med större personlighet. Tråkigt.

  Låten förtjänar inte botten 3, men tror det är där den kommer hamna. Juryn kanske belönar den lite, men tror inte det kommer räcka till att passera plats 24/26.

  Låten är okej, jag gillar inkluderingen av speldosan 🙂 Det ger en liiiiiiiiiiiiiiite unik touch till den 🙂 Men tyvärr är den ändå på plats 36 för mig, men det är en av dem som troligtvis kommer åka uppåt när jag gör min topp efter tävlingen i maj 🙂

 2. Johanna

  Detta är den låten som jag kommer på mig själv med att gå och nynna på överlägset oftast av årets låtar. Vet inte varför men jag gillar den här så himla mycket och den befinner sig för tillfället i nedre delen av min topp 10…..

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se