Kort paus p.g.a. serverflytt

2020-09-24 (torsdag)

Schlagerpinglan: P.g.a. serverflytt så är kommentarsmöjligheterna temporärt avstängda och ev. kan hela sidan tvingas vara nere ett tag. Schlagerpinglan.se beräknas vara tillbaka om några dagar och då återgå till att dagligen rapportera om vad som händer i Eurovision-bubblan. På återseende. 😀

Uppdaterat 2020-09-25: Serverflytten bör i stort vara klar nu. Kommentarsmöjligheterna är tillbaka och förhoppningsvis är det endast några småsaker kvar att fixa innan allt fungerar som vanligt igen. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Kort paus p.g.a. serverflytt”

  1. Mr+A

    Vet du vad som hänt med https://escsverige.blogspot.com/,inte uppdaterats sen i juli och ingen information att tillgå?

  2. Schlagerpinglan

    @Mr+A, Nej, tyvärr. Jag har sett att det varit väldigt tyst där en längre tid nu och trodde först att de uppdaterade sidan eller planerade en större förändring men eftersom de inte svarar på oroliga kommentarer (vilket jag själv tycker är en självklarhet att man gör om man har möjlighet och bryr sig om sina läsare) så kan man inte annat än börja bli lite orolig.

    Förhoppningsvis mår han/hon/de bra, har fullt upp med ett nytt projekt och har bara glömt att uppdatera sidan, men jag vet som sagt inte hur det ligger till. :/

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se