BulgarienInternvalda VICTORIA har nu presenterat den sjätte av de sex låtar som uppges vara potentiella låtar för hennes deltagande i Eurovision Song Contest 2021 som Bulgariens representant.

Growing up is getting old” är skriven av Victoria Georgieva, Maya Nalani, Helena Larsson och Oliver Björkvall och är en av de låtar som finns med på Victorias första EP “A little dramatic“.

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

growing up is getting old“, VICTORIA (textvideo)

Låtsläppsschemat för Victorias potentiella ESC 2021-låtar:

20:e november ♥ “UGLY CRY (läs mer här)
14:e februari ♥ “imaginary friend (läs mer här)
15:e februari ♥ “dive into unknown (läs mer här)
16:e februari ♥ “phantom pain (läs mer här)
17:e februari ♥ “the funeral song (läs mer här)
18:e februari ♥ “growing up is getting old

Schlagerpinglan:Storslaget men ointressant” är nog hur jag skulle vilja beskriva denna sista av de fem extra-låtarna som presenterats av Bulgariens internvalda artist. Det blev m.a.o. som jag misstänkte från början: “UGLY CRY” är min stora favorit, och då har jag ändå aktivt försökt att ge “extra-låtarna” en rättvis chans.

Kanske visar det sig om ett antal år att jag i längden gillade en av Victorias EP-låtar bättre… men just nu så håller jag tummarna för att “UGLY CRY” blir den låt som hon tar med sig till Rotterdam 2021. 😀

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Bulgarien 2021: Lyssna på Victorias “growing up is getting old””

 1. Adri

  1. ”Ugly Cry”
  2. ”Imaginary friend”

  Helt överlägsna

  Sen är det en ganska jämn massa som är sådär. Och sämst är ”phantom pain”.

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Även jag har “imaginary friend“ som reserv-bidrag men min jumbo-plats ger jag till “growing up is getting old” då den inte ger mig något alls (med reservation för att jag endast lyssnat på den två gånger och kanske missat något). 🙂

 3. Johanna

  Tror “Ugly cry” är den som kan ge de bäst resultat men “Dive into unknown” är min favorit efter att nu ha hört alla:-)

 4. Engsla

  Ugly cry är nog mest omedelbar, och därför bäst för esc? Tycker mest om Imaginary friend, men allt liksom smälter ihop när jag lyssnar igenom alla låtarna efter varann. Vilket ju kan vara bra för stämningen på hennes EP, som det ju trots allt handlar om 🙂

 5. oe

  “Storslaget men ointressant” är tyvärr en väldigt bra beskrivning. Ett rejält antiklimax blev det för mig som trodde de sparat det bästa till sist, men istället visade det sig vara den klart sämsta. Får ge den några chanser till, men det är nog lönlöst att tro att växa så extremt mycket så att den kan “komma ikapp” de andra.

  Jag hoppas på Dive Into Unknown, alltså den enda låten av dessa som är skriven av Milanov. Tyvärr går den trögast av alla vad gäller youtube-views. Inte riktigt en Tears Getting Sober 2.0 men, nära nog. Ugly Cry är det klart starkaste alternativet.

 6. oe

  Och jo, Bulgarien gjorde ett litet dyk på oddslistorna. Så det var nog inte bara jag som hade höga förväntningar på dagens bidrag :/

 7. Schlagerpinglan

  oe, Rent teoretiskt så trodde jag att Milanov-bidraget skulle vara det “bästa” av dem (om jag går efter tidigare upplevelser) men i nuläget så ser jag det inte utan hoppas på “Ugly Cry”. Kan bli riktigt intressant (eller inte) att se hur det hela utvecklar sig. 😀

 8. Andreas

  Rätt säker att Ugly Cry är deras bidrag till skillnad från dom som visats efter det så är det noll investerat i video och produktion. Känns mer som ett sätt att promota hennes låtar. Kan tycka det känns lite billigt om det är så då dom promotar dom som potentiella låtar vilket jag är rätt säker på att dom faktiskt inte är.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se