ESC 2021 Schlagerpinglan: Det må vara lågsäsong men tack vare att det spelats in så mycket material från den föregående säsongen av Eurovision Song Contest så behöver det inte vara helt tyst. Här nedan ser ni en officiell sammanställning av klipp från turkosa mattan-vandringen inför ESC 2021:

Turkosa mattan-poseringar

Posing on the Turquoise Carpet – Eurovision Song Contest 2021” (3:28 – Jun 12, 2021)

Relaterad information: Den officiella Eurovision Song Contest 2021-DVD:n släpps den 25:e juni, enligt Eurovision Instagram.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Eurovision 2021-återblickar – Turkosa mattan-poseringar”

 1. Mr A

  Idag såg jag omröstningen av ESC2021. Man hade ju gärna sett folkets röster med land för land då de skiljer sig en del. Men fattar att sändningen kommer bli längre än kortaste San Remo sändningen då.

 2. Schlagerpinglan

  @Mr A, Det hade verkligen varit intressant att få veta alla ländernas röstsiffror redan på finalkvällen, både jurygruppernas och tittarnas ja. Men som du säger så hade det nog blivit lite väl långdragit, men om det är någon som vet hur man drar ut på sändningarna så är det ju RAI så kanske är de villiga att testa. 🙂

 3. Mr A

  Publiken får ta med sovsäck och tält.

 4. Schlagerpinglan

  @Mr A, Det hade i alla fall blivit lite annorlunda. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se