ESC2022 Schlagerpinglan: I dag, onsdagen den 23:e mars kommer SVT Play att sända premiäravsnittet av American Song Contest (som sändes på NBC i måndags), se mer info i snabbguiden nedan:


Onsdagen den 23:e mars

USA American Song Contest 2022: Deltävling 1:
Tid: kl. 18:00 CETPlats: SVT Play
Förutsättningar: 11 bidrag tävlar – fyra går vidare till semifinalerna
(ett juryval och tre tittarval)
Startfält och info: Se “American Song Contest 2022: Deltävling 1
Resultat: (Juryns val presenterades i showen, tittarnas val presenteras i nästa show)

Schlagerpinglan: Jag har varken sett deltävlingen när den sändes i måndags på NBC eller lyssnat på fullversionerna av veckans tävlingsbidrag så dagens sändning blir något som ESC-deltävlingarna nästan aldrig blir: en total överraskning. 😀

Eller nästan i alla fall, jag har naturligtvis redan tagit reda på vilket bidrag juryn räddade vidare (de flesta vet väl redan detta men jag skriver inte ut det förrän efter SVT Play-sändningen) men tittarvalen är i alla fall fortfarande ovissa. 😀

Uppdaterat 2022-03-23:
Schlagerpinglan: Efter att jag sett showen så hittade jag tre bidrag som jag tyckte bättre om än de andra och de kom från Oklahoma, Puerto Rico och Connecticut. Jag håller därför tummarna för att det blir dessa som tittarna röstar vidare till semifinalerna, tillsammans med juryns val Rhode Island. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Snabbguide: Dagens sändning av American Song Contest (2022-03-23)”

 1. Mr A

  Samma låtar jag hade på min toplista:-)

 2. Schlagerpinglan

  @Mr A, Ja, det stämmer ju, i rätt ordning också. 😀

 3. Mr A

  Exakt:-)

 4. Daniel

  Vad kul, det var ju Rhode island som jag gillade bäst efter den första lyssningen. Bra val av juryn!

 5. Schlagerpinglan

  @Daniel, Grattis. 😀 Det var inget bidrag jag själv föll för direkt, men ser det inte som något “felval”. Däremot så hoppas jag att tittarnas smak är mer åt mitt håll. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se