Luxemburg tillbaka 2010?

2009-09-01 (tisdag)

Det nationella TV-bolaget i Luxemburg har meddelat att de har seriösa funderingar kring en möjlig comeback i Eurovision Song Contest men de behöver först säkra ekonomin. Beslutet är att vänta runt december 2009. (Källa: oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Inget är bestämt ännu och allt jag har att gå på är en notis på en eurovisionsida… men det känns ändå ganska hoppfullt. Finns bara viljan där så är kanske Luxemburg (som deltog 1956-58 samt 1960-1993) tillbaka, om inte till nästa år så kanske inom några år. 😀 Jag håller tummarna.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Luxemburg tillbaka 2010?”

 1. Rickard

  Hade varit riktigt kul om Luxemburg kom med igen. Måste vara de nya reglerna med juryn som fått landet på andra tankar.

 2. Schlagerpinglan

  Rickard,
  Förmodligen. Och har väl ett “gammalt” land tagit sig tillbaka så kanske fler börjar att trilla in. Kan man börja hoppas på Italien också så småningom, kanske? Eller det ligger kanske mycket prestige i det för att Italien ska komma “krypande” tillbaka? Jag saknar dem i alla fall.

 3. Kerstin

  Tycker också att det vore kul om Luxemburg kom tillbaks och likaså Italien. Öst staterna är så himla många så det vore kul med lite gammla hederliga eurovision länder.

 4. Inca

  Hade för mig att Luxemburg hade gått ut ur EBU, men tydligen är det inte så, eller så har de gått med igen. Skulle vara jättekul om de kom med! Och tänk så alldeles underbart om Italien också skulle komma tillbaka…

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se