Här nedan ser ni länken till Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest 2010. I demon är det låtskrivaren Pierre Kartner själv som sjunger. I Oslo kommer en annan artist att framföra låten. Artistvalet görs den 7:e februari, efter att sex artister fått tolka låten på sitt eget sätt den 31:a januari.

Demo av låten som ska representera Nederländerna i ESC 2010:
Ik ben verliefd, shalalie” (demo) av Pierre Kartner

Schlagerpinglan: Trots att en del av mig tycker att detta är snubblande nära ett skämtbidrag, så kan jag inte låta bli tycka om det. Låten är bubblande glad och fastnar direkt. Ska bli väldigt intressant att se hur slutresultatet blir.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Lyssna på demon till Nederländernas ESC-låt”

  1. Rickard

    Jag är väldigt kluven till detta bidrag! Först lät det bra, sedan som en flopp och nu vet jag inte! Men jag tror inte den är kvar på min top 20 när alla låtar presenterats!

  2. Schlagerpinglan

    Rickard, Mycket beror ju på hur vinnarartisten väljer att framföra låten men visst finns det en stor risk att den floppar totalt. I nuvarande skick, med “Smurfarna goes grisfest”-feeling, så får den i alla fall mig på gott humör. 🙂

  3. David G

    tycker den verkar lite larvig…ingen låt som jag tänder till på iallafall. än så länge

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se