Nya ESC-versioner och videor

2010-03-17 (onsdag)

Schlagerpinglan: Nu när de flesta länder valt ut sina bidrag till Eurovision Song Contest 2010 så kan vi vänta oss ett regn av nya versioner och officiella videor till bidragen. Redan har en del trillat in och de lägger jag upp efter hand på ESC-2010-sidan. De senaste ser ni länkar till här nedan.

Nya versioner / videor till diverse ESC-2010-bidrag:
Albanien – “It’s all about you“, Juliana Pasha (ny version)
Schweiz – “Il pleut de l’or“, Michael von der Heide (video)
Spanien – “Algo pequeñito“, Daniel Diges (ny version)

Schlagerpinglan: Dessutom är Daniel Diges (Spanien) i full gång med att spela in sin ESC-video med cirkus-tema och källor i Storbritannien meddelar att slutversionen av “That sounds good to me” kommer att låta helt annorlunda i Oslo.

Uppdaterad 2010-03-17: Videon till Tysklands bidrag, “Satellite” med Lena Meyer-Landrut, hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Nya ESC-versioner och videor”

 1. Rickard

  Albanien har den kanske bästa låten av alla i ESC! Hoppas att det uppmärksammas! Jag tror definitivt att en top 5 placering är fullt möjlig för Albanien och det hoppas jag även på 😉

 2. DavidG

  japp albaniens låt blir en outsider. schlagerpinglan, undrade om du håller med mig i ´min fundering att i årets eurovision hittils saknas det där stora namnet den där sångaren/sångerskan som sätter lite extra färg på tävlingen typ som sakis förra året eller dima bilan eller ani lorak typ..

  när väl tävlingen sätter igång tänker man inte på det ändå men känns som att det kunde ha spajsat upp allting om det kom in något riktigt stort eurovision namn i tävlingen. kanske ukraina kan överraska med ani lorak eller nåt liknande..eller azerbaijan kanske kan skicka en riktig vinnarlåt…

  overall ett riktigt bra startfält i årets tävling tycker jag..jämnbra sådär.

 3. DavidG

  gillar verkligen albaniens låt.

 4. Schlagerpinglan

  David G, Personligen är jag glad att Dima Bilan inte kom till start, men visst är det lite trist att det saknas någon extra starkt lysande stjärna. Ani Lorak för Ukraina hade varit en välkommen överraskning. 🙂 Visst finns här kändisar som Feminnem men jag tycker inte det är riktigt samma sak. Men, men dagens doldisar är ju framtidens stjärnor så kaske gömmer det sig en sådan i årets startfält trots allt.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se