Ukrainas (nya) ESC-bidrag 2010

2010-03-28 (söndag)

Ukrainas kaosartade uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2010 slutade med att Alyosha får i uppdrag att representera sitt land med låten Sweet People, se länk nedan.

Lyssna på Ukrainas ESC-bidrag 2010 här:
Alyosha – “Sweet People”

Schlagerpinglan: Trots att detta tredje försök från Ukraina var det som jag tyckte bäst om så är jag lite besviken. Visst, det är mycket möjligt att de tar sig till final med denna rockballad men den är lite för intetsägande för min smak.

Själv föredrar jag faktiskt t.o.m. Sveriges ballad framför denna. Förhoppningsvis är jag inte ensam om att tycka detta, då både Sverige och Ukraina tävlar i den andra semifinalen.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Ukrainas (nya) ESC-bidrag 2010”

  1. Kerstin

    Nej, detta var inget som tilltalade mig. Ukraina är ett land som brukar ha hyfsade bidrag så jag väntade mig bättre än det här. Tror inte det här tar sig till final om inte deras hundra grannar hjälper dom dit förstås. Hon sjöng dessutom bedrövlig engelska.

  2. Schlagerpinglan » Blog Archive » Ukraina: Sweet People

    […] Tidigare på Schlagerpinglan: “Ukrainas ESC-bidrag 2010″ […]

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se