Fem favoriter från semi 2

2010-05-19 (onsdag)

Schlagerpinglan: Efter att semi-1-länderna repeterat så valde jag ju ut fem favoriter så då får jag väl göra samma sak med den andra semifinalen. Här följer därför de fem semi-2-låtar som jag, för tillfället, känner mest för.

Schlagerpinglans fem semi-2-favoriter (i alfabetisk ordning):
Bulgarien, “Angel si ti”, Miro (1:a repet)
Israel, “Milim”, Harel Skaat (1:a repet)
Kroatien, “Lako je sve”, Feminnem (1:a repet)
Rumänien, “Playing with fire”, Paula Seling & Ovi (1:a repet)
Schweiz, “Il pleut de l’or”, Michael von der Heide (1:a repet)

Schlagerpinglan: Det land som imponerade mest på mig från denna semifinal var Bulgarien, som presenterade ett fartfyllt nummer, medan Azerbajdzjan nog stod för den största besvikelsen. Visst, mina förväntningar på de båda länderna var ju inte alls likvärdiga men ändå… Det ska bli spännande att se hur slutresultatet blir.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Fem favoriter från semi 2”

 1. Rickard

  Minus Schweiz så ser det faktiskt bra ut! Bulgarien var kanske inte tiopp 5, men en härlig positiv överraskning!

 2. Jan-Åke

  Efter att ha sett alla bidragen i semifinal 1 och tagit ut en lista på mina “Topp Tio”, så jag har nu gjort det även på bidragen i semifinal 2. Jag har inte tagit med Sveriges bidrag eftersom man inte får rösta på sina egna bidrag. Så här blev listan i rangordning på de tio bidragen jag vill ha till final:

  1 Holland
  2 Schweiz
  3 Danmark
  4 Armenien
  5 Bulgarien
  6 Kroatien
  7 Rumänien
  8 Irland
  9 Slovenien
  10 Israel

  Jag har även rangordnat de 5 bidragen som redan är i finalen:

  1 Tyskland, (en av mina topp-3 favoriter i årets ESC)
  2 Frankrike
  3 Norge
  4 Storbritannien
  5 Spanien

 3. Schlagerpinglan

  Jan-Åke, Roligt att se att det är någon som uppskattar Hollands låt fullt ut. Fastän jag själv inte är så glad för den och inte tror på någon finalplats för den så unnar jag verkligen sångerskan en massa poäng.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se