Armeniens 2011-planer

2010-06-20 (söndag)

2010 valde Armenien ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest genom en nationell uttagning med nio artister och låtar. Inför 2011 förbereds flera förändringar.

Under en presskonferens meddelade TV-bolagets ordförande, Alexan Harutyunyan, att nästa års artist/artister kommer att väljas ut internt av TV-bolaget. Sedan kommer en tävling att anordnas för att få fram låten.

Han sade också att de inte var nöjda med årets 7:e-plats och att resultatet skulle ha blivit mycket bättre om det inte vore för juryn.
(Källa: oikotimes.com)

Schlagerpinglan: I år tävlade Armeninen med ett av tävlingens vackraste nummer, “Apricot Stone” med Eva Rivas. Jag kan förstå att de hade höga förväntningar men ändå…

Jag tycker nästan lite synd om de länder som inte kan känna sig nöjda med en topp-tio-placering, resultatet baseras ju på tycke och smak inte mätbara idrottsprestationer. Men men, det är ju deras bekymmer. Själv håller jag tummarna för att Sverige ska lyckas ta sig till finalen nästa år. 😉

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Armeniens 2011-planer”

 1. Manuel

  Cool blog! Visit mine “The Eurovision Times” please:
  http://bit.ly/9SBMh6

  Maybe we could exchange links?

 2. Rickard

  Ja! Angenämt bekymmer om en 7:e plats bara är ok! Men man ska komma ihåg att Sverige också varit där: Afrodites fiasko(?) med en åttondeplats 2002 för att ta ett exempel! Och mellan 1995-2004 var Sverige topp tio alla år (undantag 1997) med placeringarna: 3,3,14,10,1,7,5,8,5,6. Inte Dåligt!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se