“Lovekiller” – Darin

2010-07-14 (onsdag)

Darin släpper ett nytt album (“Lovekiller”) den 25:e augusti. En av låtarna, som också heter “Lovekiller“, kan ni lyssna på här. Live-framträdandet av samma låt från “Allsång på Skansen” hittar ni här. (Källor: poplight.zitiz.se och youtube.com)

Schlagerpinglan: Darin är ju ESC-relevant i och med sitt deltagande i MF 2010 med “You’re Out Of My Life“, som faktiskt växte till sig även i mina öron efter ett tag. 🙂

Jag är inte lika lyrisk över denna nya låt som många av de som kommenterat på poplight men visst är det en solklar hit. Förmodligen kommer den även att spelas ett antal gånger här hemma innan sommaren är över. En låt med potential.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se