Två bidrag vidare i Belgien

2010-10-14 (torsdag)

Två bidrag har lyckats samla ihop de 20 000 EUR som behövs för att ta sig vidare i Belgiens uttagning till Eurovision Song Contest 2011. Léa Clément med “Où S’en Vont Nos Rêves?” och Syla K. med “Simple Love” blev de första att klara kvalgränsen. (Källa: oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Så sent som i går kväll så gjorde jag en snabbtitt på uttagningen, se här, och då hade de en bit kvar. Det gick tydligen snabbt när de väl närmade sig mållinjen. Nu håller jag tummarna för att Léa Clément, som var den första att nå 20 000, blir den som står som den slutliga segrarinnan i Belgien.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Två bidrag vidare i Belgien”

  1. DavidG

    tyvärr tycker jag att Leas låt är en typiskt icke kvalificerande låt. en sån där låt man “ska gilla” men som sen i eurovision faller platt. dne har inget speciellt som iallafalll får min uppmärksamhet. nej hoppas på nåt modernare sound från belgien i år.

  2. Schlagerpinglan

    DavidG, Tyvärr så tror jag att du kan ha rätt angående Léas låt. Jag är inte helt säker på att den kommer att tas emot så väl av de som poängsätter Eurovisionsbidragen. Jag personligen tycker dock så mycket om låten att jag hoppas att den kommer med i ESC 2011. Låter kanske själviskt, men vem vet, kanske finns det flera som mig så den trots allt överraskar och tar sig till final?

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se