Över 50 000 godkända röster lär ha kommit in till BigPoll 2011, en annan ESC-undersökning. Här följer de tio länder som de tror tar sig vidare till final i Eurovision Song Contest 2011 från den första semifinalen:

Resultatet BigPoll 2011 – semi 1:
Armenien – “Boom Boom”, Emmy
Azerbajdzjan – “Running Scared”, Ell/Nikki
Grekland – “Watch My Dance”, Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike
Ungern – “What About My Dreams?”, Kati Wolf
Norge – “Haba Haba”, Stella Mwangi
Polen – “Jestem”, Magdalena Tul
Ryssland – “Get You”, Alexej Vorobjov
Serbien – “Čaroban”, Nina
Schweiz – “In Love For A While”, Anna Rossinelli
Turkiet – “Live It Up”, Yüksek Sadakat
(Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: 2009 prickade BigPoll in alla de 10 finalisterna i semi 1 medan de 2010 endast fick 7 rätt. Hur det går i år vet vi snart.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Resultat: BigPoll 2011 Semifinal 1”

 1. Christian

  Kan nog stämma någorlunda bra. Hade bytt ut Polen mot Finland dock.

 2. Kerstin

  Vill också önska dig Schlagerpinglan och alla andra läsare en riktigt trevlig ESC kväll. Det är kul att det äntligen är igång och torsdag blir ju extra spännande. Ikväll hoppas jag speciellt mycket på Ungern.

 3. Schlagerpinglan

  @Kerstin, Tack detsamma. 😀 Själv hoppas jag lite extra på Island.

 4. Jan-Åke

  Av de 10 bidrag som jag hoppades få till final var det sex stycken som tog sig dit. =)
  Det var Island, Ungern, Finland, Schweiz, Grekland oxh Azerbajdzjan.

 5. Kerstin

  Jag fick åtta av tio rätt och det känns helt ok med tanke på att jag varken gillar Albanien eller Turkiet som jag hade fel på. Jag tycker verkligen inte om det Finländska bidraget men det är så mycket bättre än Turkiets. Jag fick med alla mina favoriter så det var kul jag saknar ingen från semi 1 i finalen. Greklands bidrag var en glad överraskning för mig jag tyckte den var riktigt pampig och vacker, rapparen förstör en del men överlag är det en farlig låt på lördag. Ungerns bidrag är jättebra men Kati stod mest still och med en sån fartfylld låt borde hon kunnat få till en bättre koreografi men fortfarande en potentiell vinnare. Att den ryska killen skulle konkkurera med Eric ser jag som ett skämt Eric är ljusår ifrån honom på alla plan. Det finländska bidraget är verkligen inspirerat av min favorit från förra året det belgiska bidraget men för mig är den inte alls lika bra jag gillar helt enkelt inte hans sångröst och inte låten heller men det verkar som om många gör det så lycka till Finland på lördag säger jag. Överlag en bra kväll lite irriterande var förstås ljudproblemet som dom hade men annars helt ok.

 6. Schlagerpinglan » Blog Archive » Resultat: BigPoll 2011 Finalen

  […] BigPoll har haft sex respektive åtta rätt när de siat om semifinalerna. Om de lyckats förutspå vinnaren vet vi om […]

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se