Schlagerpinglan: Efter ett långt sommaruppehåll och en liten mjukstart med ESC-2012-topplistan och presentationen av schemat för Melodifestivalen 2013 så är det då äntligen dags att starta 2013-säsongen på allvar.

Om ni inte hängt med bland ESC-nyheterna under sommaren eller känner för en liten uppdatering av läget så kan jag rekommendera min sammfattande sida “ESC-2013-planer: Landvis” där både lite statistik och rapporterade 2013-planer tas upp. Den, liksom “2012/2013-Kalendern“, hittar ni ute till höger under rubriken Aktuellt och båda sidorna kommer att uppdateras kontinuerligt under säsongen.

Den närmaste tiden här på bloggen, i väntan på fler nyheter, kommer att ägnas åt de olika ländernas uttagningar och i morgon inleder vi med att ta en titt på Schweiz pågående internetuttagning. På återseende då. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se