Efter en nationell uttagning så fick Alyona Lanskaya uppdraget att representera Vitryssland i Eurovision Song Contest 2013. Låten hon vann uttagningen med, “Rhythm Of Love“, ansågs dock inte tillräckligt bra så den ersattes i stället av “Solayoh“, som numera även har en tillhörande video, se länk nedan. Och ja, det är Alexander Rybak som ni ser skymta till i videon, om ni undrar.

Vitrysslands ESC-bidrag 2013:
Solayoh“, Alyona Lanskaya (officiell video)
Solayoh“, Alyona Lanskaya (live-framträdande)

Schlagerpinglan: Efter att ha varit lite tveksam till bidraget från början så är detta numera en av många låtar jag lärt mig uppskatta med tiden… men mer om det när vi kommer fram till Vitrysslands presentation. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Videon till Vitrysslands ESC-bidrag 2013 “Solayoh””

 1. FunkyG

  Njaaaaa… den här faller mig inte alls i smaken. Konceptet känns lite tidigt 2000-tal med en riktigt usel text som känns skriven på 4 minuter medan man återanvänt melodier och slängt in en kvinna med eurovisionens kanske mest mordiska och galnaste blick genom tiderna.

  1/5 får Vitryssland av mig, trots att jag är rätt övertygad om att finalplatsen är relativt given.

 2. Kristina

  Om man jämför den här videon mot liveframträdandet vi fått se tidigare är detta definitivt ett lyft. Hur det sen blir på scen är en helt annan sak.

 3. Josef

  Jag håller med Kristina,,igen! Jag märker två saker direkt. Hon har tonat ner refrängen och hela tempot, så att det inte “smäller” utan ljuder mer. Hennes ögon är inte alls lika uppspärrade och videon var faktiskt mycket smakfull. Att dessutom ha med 2009 års vinnare A.Rybak i slutet kan inte heller ha någon negativ prägel, då Rybak ursprungligen är Vitryss. Den förmedlar glädje, men inte överdrivet åt det hållet och det finner jag tilltalande.

 4. Kerstin

  Min segerfavorit har fått till en riktigt hyfsad video. Bara att vrida upp volymen och dansa cha-cha hela natten lång.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se