I slutet av november 2012 släpptes de första biljetterna till Eurovision Song Contest 2013 och finalbiljetterna gick åt som smör i solsken. Ytterligare biljetter har släppts sedan dess och nu är det dags för det sista biljettsläppet. Måndagen den 8:e april klockan 10:00 CET kommer det att finnas fler biljetter till försäljning på ticnet.se. Mer om biljettförsäljningen inför ESC 2013 hittar ni här. (Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Så, har ni ännu inte fått tag i någon biljett till årets största händelse så får ni alltså ytterligare en chans nu på måndag. Lycka till! 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Ytterligare biljetter till ESC 2013”

  1. Annica

    Hej!
    Fick inga biljetter denna gången heller 🙁 Man kan ju undra hur många biljetter de egentligen släppte och om det är någon över huvud taget som fått biljetter. Har inte hört någon iaf. Är i vart fall VÄLDIGT besviken för tillfället!!! Men tack för att du informerade om detta.

  2. Schlagerpinglan

    @Annica, Så synd. 🙁 Vi får väl hoppas att du likväl på något sätt (utlottningar eller dylikt) får tag på en biljett (utan att behöva betala överpris för dem).

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se