Schlagerpinglan: Jag mellanlandar nu efter att ha varit och sett den avslutande repetitionen i Malmö Arena och jag kan bara säga att det var en upplevelse utöver det vanliga. 😀

Som väntat så var det helt annorlunda att se bidragen live i arenan än på datorn. De största positiva överraskningarna för mig, bidragsmässigt, var de från Slovenien och Montenegro. Kan de förmedla samma känsla som fanns i arenan till tittarna så tror jag att de har en stor chans att ta sig vidare. Övriga bidrag som verkligen kom till sin rätta i arenan var de från Ukraina, Vitryssland, Irland, Ryssland och Moldavien. Danmark var däremot ett stort frågetecken, för trots guldregn och glitterkonfetti så kändes det inte helt rätt men förhoppningsvis så körde de inte för fullt.

Eftersom arena-feelingen förmodligen inte har något med att göra hur tv-sändingen blir så håller jag kvar vid min ursprungliga gissning men vill nog addera Sloveniens bidrag till min favoritlista, som nu innehåller hela 12 bidrag. 🙂

Någon kamera hade jag inte med mig vid just denna lilla utflykt då jag helt ville koncentrera mig på själva upplevelsen. I stället delar jag med mig av några bilder jag tog på Stortorget i går då jag strövade runt och Eurovision-spanade i solskenet. 😀

 

 

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se