På fjärilspaning i Malmö

2013-05-15 (onsdag)

Schlagerpinglan: Jag flikar in med ytterligare en liten bild-rapport om hur Malmö utsmyckat sin stad så här under Eurovision Song Contest 2013. Eftersom själva loggan för evenemanget är en fjäril så är det inte helt ologiskt att staden invaderats av just fjärilar i alla de storlekar och färger, även om jag själv gärna ser det som ett tecken på vad som komma skall*. 😉 Ännu fler fjärilar hittar ni i min bildsamling från Stortorget.

*Förtydligande: I mitt favorit-bidrag “Gravity” från Ukraina har Zlata en underbart vacker fjärilsring på sig samt sjunger om att hon är som en fjäril.

 

  

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “På fjärilspaning i Malmö”

 1. Kristina

  Schlagerpinglan, Hoppas du hade lika trevligt som jag hade igår. Min dröm om att få vara med live under ett esc gick äntligen i uppfyllelse. När man var där var det helt klart som jag känner det att det fanns två favoritbidrag bland publiken vilka var Danmark och Nederländerna. Inte mig emot för jag gillar båda. Tror det var första gången någonsin som allt gick min väg. Alla tio bidragen som jag ville ha vidare gick vidare. Möjligen att Kroatien skulle in istället för något annat men frågan är bara vilket i så fall 🙂 Ska du vara där under hela veckan? Jag ska på finalen också. Lyckliga jag 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Kristina, Grattis, både till arena-upplevelsen och finalisterna! 😀 Jodå, jag hade det riktigt trevligt jag med och fick med de flesta av mina favoriter. Jag är i Malmö hela veckan men ser endast semifinal-repen i Arenan, de avgörande sändingarna ser jag på storbildskärm i stället, vilket var skojigt det med. 😀

 3. Daniela

  Schlagerpinglan, ja, det hade jag inte ens tänkt på tidigare, men temat tyder ju faktiskt på att Ukraina borde bli årets vinnare! 😀 Synd bara då de inte fick till den 100%-iga scenshow jag hoppats på.

 4. Schlagerpinglan

  @Daniela, Jag är också en aning besviken på scenshowen och i nuläget så framstår inte Zlata som den självklara vinnaren jag hoppades att hon skulle göra vid det här laget. Finns många bra bidrag i år så finalen kan bli riktigt spännande. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se