ESC2015 Förhandligarna mellan TV-bolaget ORF och de städer som hoppas få stå värd för Eurovision Song Contest 2015 går enligt rapporterna bra och allt planeringarbete håller sig inom tidschemat.

De senaste dagarna har möten mellan TV-bolaget och representanter för de tre kvarvarande städerna Graz (Stadthalle Graz), Innsbruck (Olympiaworld) och Wien (Wiener Stadthalle) ägt rum där varje stad fått tala för sin sak. Det slutliga beslutet kommer att tas i slutet av juli eller början av augusti av TV-bolaget, men det är EBU:s referensgrupp som har sista ordet.
(Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Schlagerpinglan: Eftersom det kommer att bli betydligt fler TV-tittare än arena-besökare så hoppas jag att den stad/arena som kan få till den bästa TV-sändingen får uppdraget, vilken det nu må vara. 😀 Det är ju inte varje år som den 60:e tävlingen ska avgöras och förväntningarna blir ju därför (om möjligt) lite högre än vanligt. 😀

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se