Armenien I dag kommer TV-bolaget AMPTV att avslöja den artist (kvinnlig sångerska) som de internvalt att få representera Armenien i Eurovision Song Contest 2016. Presentationen kommer att göras i showen “Profession of a Journalist” men klockslaget varierar beroende på vilken källa man går till.

Vissa uppger att showen startar klockan 17:15 CET medan andra (bl.a. den officiella ESC-sidan) hävdar att starttiden är klockan 18:00 CET. Presentationen lär man i alla fall kunna följa via både 1tv.am och eurovision.tv. (Källor: eurovision.tv, wiwibloggs.com och esctoday.com)

Uppdaterat: Redan nu kl. 16:00 sänder 1tv.am något Eurovision-relaterat, så frågan är när presentationen egentligen kommer att ske.

Uppdaterat: Jodå, visst var det presentationen som sändes redan klockan 16:00-16:35, men mer om den lite senare. Följ länken till 1tv.am ovan om ni själva vill se showen.

Schlagerpinglan: En artistpresentation är visserligen inte lika intressant som en nationell final men då det är säsongens första “live”-presentation (jag fick reda på Nederländernas och Montenegros val i efterhand) så ser jag likväl fram emot den en hel del. Dessutom, saker blir inte bättre än man gör dem. 😉


Schlagerpinglan: Här är allt redo inför säsongens första live-presentation, inklusive en speciellt för tillfället inhandlad dryck från Armenien och ett väntande fat med hembakad Baklava, d.v.s. ett smaskigt bakverk med filodeg och bl.a. rosenvatten, honung, citron, kanel och diverse nötter som lär vara populärt i Armenien. Så hur presentationen än går så lär den bli trevlig. 🙂

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Armenien i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Följ presentationen av Armeniens ESC-2016-artist”

  1. hej

    Det blir Iveta Mukuchyan som representerar Armenien

  2. Schlagerpinglan

    Jo, jag såg presentationen men det tar ett litet tag att uppdatera alla sidor, men tack ändå. Hellre att få reda på något man redan vet än att man råkar missa en stor nyhet. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se