ESC 2016 Schlagerpinglan: Äntligen har vi kommit fram till finaldagenEurovision Song Contest 2016 ska avgöras efter nästan ett helt år av förberedelser. Som vanligt så känns det lite overkligt men otroligt spännande, men snart är det dags. 😀

Finalen startar inte förrän klockan 21:00 i kväll men innan dess så kommer det här att presenteras lite inför-finalen-fakta av varierat slag samt, naturligtvis, den obligatoriska gissningen av vinnaren. Först kan vi dock ta en titt på vad vi har att vänta oss i kväll, i form av en “snabbrepris” av de 26 tävlande bidragen i den ordning de uppträder i kväll:


Eurovision 2016: Final Recap (Running Order) – All 26 Songs” (10:50 – ESC+Plus)

Schlagerpinglan: Startordningen i finalen, samt länkar till alla bidragens semifinalsframträdanden, hittar ni här, medan den aktuella oddslistan finns hos oddschecker.com. 😀

Ni hittar mer information om repetitionerna på plats i Stockholm (inkl. det avslutande final-repet som startar kl. 13:00) här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2016: Finaldagen är här!”

  1. Alex

    En stor undran för mig är, hur kommer Sveriges bidrag tas emot!? herregud sååå spännande. Blir folk charmade såsom vi blev!?

  2. hej

    Jag undrar också hur Georgien tas emot. Jag skulle gärna se dem skrälla

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se