Inför kvällens final i Albanien

2016-12-23 (fredag)

Schlagerpinglan: I kväll, fredagen den 23:e december, är det dags för den första nationella finalen inför Eurovision Song Contest 2017Albanien är först ut med att välja det bidrag som ska representera dem i Kiev. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen:

Fredagen den 23:e december

Albanien Albanien, “Festivali i Këngës 55” – Final:
Tid: kl. 20:30 CETPlats: TVSH, TVSH HD, rtsh.al, rtsh.al och/eller albtvhd.com
Förutsättningar: 60/40 proffs- och tittarjury-röster utser vinnaren av 14 finalister
Mer info / lyssna på bidragen: Allt inför finalen av Festivali i Këngës 55

Schlagerpinglan: Kvällen innan julafton finns det kanske andra saker som får högre prioritet än en albansk FiK-final men för er som inte firar jul eller (liksom jag) är klara med alla förberedelser så ser ni vad som gäller här ovan. Jag önskar er en trevlig kväll och må det bästa bidraget vinna. 😀

Mer om Albaniens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Albanien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Inför kvällens final i Albanien”

 1. Schlagerpinglan

  Hur spännande detta än är (på ett sövande, utdraget vis) så ger jag upp nu. Jag återkommer under lördagen med kommentarer på resultatet. God natt och god jul. 😀

 2. Micke

  Låter dig avslöja vilket bidrag som vann Pinglan men jag kan säga så mycket som att det var ett av de 3-4 som jag tyckte hade något att komma med. Problemet är bara att detta kommer att vara intet när vi väl är framme i maj månad. Den charm och utstrålning låt och artist har nu bygger helt på det albanska språkets mysterie i uppbyggnaden. Väl i maj månad kommer detta att vara helt borta då bidraget istället fått en engelskt text påklistrad på sin kostym, vilket innebär att tjejen och låten istället kommer att kännas som vilken låt som helst som vi har hört sååååå många gånger förut.

  Kommer det inte att hända? Ja tror man på tomtar och troll och liknande så kan man ju iofs lika gärna tro på att det inte kommer att hända. Men tro mig det kommer att hända. Tyvärr för där finns faktiskt något i bidraget just nu. Eller vad tycker ni? 🙂

 3. Micke

  Min drömvinnare var “Sot“, LYNX. (Rock är numero uno i mitt liv och kommer så alltid att vara. Visst finns det nybörjarfläckar på bidraget men jag tycker albanerna blir bättre för varje år på sina rockförsök.)

  Min mardrömsvinnare var “Mos harro“, Dilan Reka. (Visst refrängen har en del att komma med men vägen dit var något av det vedervärdigaste färder i en minut och elva sekunder jag någonsin hamnat på . Usch är ett snällt ord)

 4. Axel

  Sen kan det ju bli så att de behåller den albanska texten som de gjorde 2012 med Suus.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se