SchweizSchweiz bidrag i Eurovision Song Contest 2017 utsågs genom den nationella uttagningen “ESC 2017 – Die Entscheidungsshow” där till slut Timbelle vann med sin “Apollo” som dök upp i en lite tillputsad version för ett tag sedan. Nu finns det även en “7th Heaven Club Mix”-version av bidraget, se länkar nedan.


Apollo – 7th Heaven Club Mix (Radio Edit)“, Timebelle

Lyssna på Schweiz bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Apollo”, Timebelle
Länkar: officiell videofinal-framträdandeLive-Check-framträdande
live i Tel-Avivlive i Amsterdam – “7th Heaven Club Mix” – text
Låtskrivare: Elias Näslin, Nicolas Günthardt, Alessandra Günthardt

Schlagerpinglan: Njae… visserligen gillar jag att det släpps lite mer dansanta versioner av ESC-bidragen, men det är ingen garanti för att de träffar mitt i prick. Lyckligtvis så är den tillputsade tävlingsversionen så pass bra att låten blir välspelad här hemma ändå. Som sagt, Schweiz tillhör i år en av mina (ganska många) personliga favoriter. 😀

Mer om Schweiz förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Schweiz i ESC 2017” medan länk-samlingen med de övriga ländernas bidrag finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Schweiz 2017: 7th Heaven Club Mix av “Apollo” (Timebelle)”

 1. Micke

  Adri här har försökt få mig att gilla Schweiz bidrag. Låter kanske löjligt men jag har verkligen försökt för när någon ber mig något då gör jag det. As simple as that.

  Faktum är att det finns stunder då jag fortfarande försöker. Försöker hitta olika infallsvinklar till bidraget men mitt i allt detta dyker då det här upp med precis alla de ingredienser som jag nära nog föraktar inom musik. Kan lugnt säga att det hjälper ju inte till att börja gilla bidraget. Den vanliga formeln för den här sortens musik följs till punkt och pricka. Först tar vi lite dutt dutt dutt syntar och efter detta intro slänger vi in lite dunk dunk dunk trummor. Ibland undrar man hur mycket “musik” går det att göra på den här formeln egentligen?

  Svårt att svara på men dutt dutt dutt dunk dunk dunk betyget blir så illa att det hade konkurrerat om plats 43 om detta varit bidraget. Världens absolut mest mest fantasilösa typ av “musik”.

 2. Adri

  Alltid kul när folk använder sin fantasi för att skapa nytt liv i låtar!

  Här är jag dock enormt glad att detta inte är tävlingsversionen. Texten och temat passar inte i denna typ av musik.

  Och en snygg remix ska inte kunna höras att det är en uppenbar mix tycker jag, men här är det överdrivet tydligt att låten inte är menad att framföras i detta tempo och denna typ av musik.

  Nej. Kul försök, men inget för mig.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se