ESC2017 Nu har det även avslöjats hur OGAE Lettland , OGAE Rumänien och OGAE Malta, d.v.s. OGAE-klubb nr 18, 19 och 20, fördelat sina poäng till bidragen i Eurovision Song Contest 2017 i fanklubbs-omröstningen OGAE International ESC Poll 2017.

Här ser ni den nuvarande topp-tio-listan där OGAE-klubbarnas 12-poängare (som så här långt gått till Italien, Sverige, Belgien och Frankrike) representeras av klickbara hjärtan i ländernas flaggfärger. Klicka på dem för att se hur resten av poängen fördelat sig när respektive klubb röstade, eller gå direkt till samlingssidan “OGAE International ESC Poll 2017” för att se samtliga röstningsresultat så här långt.

OGAE ESC Poll 2017: Topp-tio efter 20 röstande klubbar:
Italien 1. Italien – “Occidentali’s Karma“, Francesco Gabbani
FrankrikeUkrainaLuxemburgSlovenienFinlandTjeckienSchweizKroatienSlovakienNederländernaSpanienLitauenAustralienCypernRumänienMalta
227 poäng
Belgien 2. Belgien – “City Lights“, Blanche
Ungern
152 poäng
Sverige 3. Sverige – “I Can’t Go On“, Robin Bengtsson
VitrysslandLettland
148 poäng
Frankrike 4. Frankrike – “Requiem“, Alma
Armenien
118 poäng
Estland 5. Estland – “Verona“, Koit Toome and Laura 104 poäng
Bulgarien 6. Bulgarien – “Beautiful Mess“, Kristian Kostov 54 poäng
Israel 7. Israel – “I Feel Alive“, IMRI 42 poäng
Portugal 8. Portugal – “Amar Pelos Dois“, Salvador Sobral 41 poäng
Makedonien 9. Makedonien – “Dance Alone“, Jana Burčeska 38 poäng
Danmark 10. Danmark – “Where I Am“, Anja 29 poäng
(Källa: ogaeinternational.com)

Schlagerpinglan: OGAE Lettland gav sina topp-poäng till Sverige (12 poäng), Italien (10 poäng) och Norge (8 poäng). Förutom att Sverige fick sin andra 12:a så innebar Lettlands poäng att Polen fick sina första (fyra) poäng i omröstningen så här långt.

OGAE Rumänien gav Italien 12:an, Bulgarien 10:an och Sverige 8:an.

OGAE Malta gav Italien 12:an, Sverige 10:an och Israel 8:an, vilket visar sig vara de högsta poängen Israel fått av någon så här långt i omröstningen.

Vad gäller topp-tio-listan i stort så närmar sig Sverige andraplatsen medan Finland fick lämna listan och i stället ge plats åt Danmark. Se hela resultatlistan (så här långt) här: “OGAE International ESC Poll 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “OGAE International ESC Poll 2017 efter 20 klubbars röster”

  1. Daniela

    Mycket rättvist för Sveriges del! Jag har hela tiden tyckt om både låten och Robins insats! Han är profetionell och levererar mycket fint! Det har han gjort hela tiden! Så att heja Robin, heja Sverige! Sen tycker jag att det är tråkigt att Yodel it! Inte har fått tillräcklig uppskattning ich därmed finns inte på too 10 lustan! Har även tittat pp deras officiella videon och älskar den! Mm, vi får väl se hur det blir till slut! Vill även nämna här stt efter alla preparties blev jag inte längre så förtjust i Belgiens bidrag, det är pp grund av att den inte framförts så bra av artisten, SPD en har sjunkit rejält på min lista. Däremot är Irlands balad en av mina främsta favisar just nu, plus Moldavien.

  2. Daniela

    Ett antal fel i min text, haft lite brottom!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se