ESC 2017 Schlagerpinglan: Det obligatoriska velandet i jakten på den mest troliga vinnaren sparar jag till i morgon, men redan nu vet jag vilken min personliga favorit-topp-tio inför finalen av Eurovision Song Contest 2017 är och den ser ni här nedan:

Pilarna bredvid flaggorna visar förändringarna på listan sedan jag rangordnade bidragen sist, för ungefär en månad sedan, långt innan repetitioneran inleddes.

Schlagerpinglans topp-tio-favoriter i finalen av Eurovision Song Contest 2017:

Italien 1. Italien Occidentali’s Karma“, Francesco Gabbani
Israel 2. Israel: I Feel Alive”, IMRI
Kroatien 3. Kroatien: My friend“, Jacques Houdek
Cypern 4. Cypern: Gravity“, Hovig
Polen 5. Polen: Flashlight“, Kasia Moś
Frankrike 6. Frankrike: Requiem”, Alma
Armenien 7. Armenien: Fly with me“, Artsvik
Rumänien 8. Rumänien: Yodel it!”, Ilinca feat. Alex Florea
Belgien 9. Belgien: City Lights“, Blanche
Portugal 10. Portugal: Amar Pelos Dois”, Salvador Sobral

Schlagerpinglan: Av ovanstående bidrag så har jag Italien som ohotad etta och det bidrag jag kommer att hålla tummarna för i morgon kväll. Israel, Kroatien, Cypern och Polen har alla bidrag som jag känner lite extra för men inte ser som några vinnarkandidater. Därefter följer ett flertal bidrag som jag tycker väldigt mycket om och jag skulle kunna fylla på listan med många till (t.ex. Azerbajdzjan, Vitryssland, Ungern, Danmark och t.o.m. Sverige som trots allt är vårt eget tävlingsbidrag). Nu ville jag dock bara ha med de absolut främsta och hoppas att morgondagens vinnare finns bland dessa. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2017: Schlagerpinglans final-favoriter”

 1. hej

  Min topp 10:
  1. Italien
  2. Portugal
  3. Armenien

  4. Ukraina
  5. Ungern
  6. Frankrike

  7. Moldavien
  8. Belgien
  9. Polen
  10. Kroatien

  Topp 3 sitter säkert där dem är, plats 4-6 sitter relativt säkert där dem är, från plats 7 och neråt är det dock jämnare. Idealet vore om alla i min topp 3 hamnade i topp 3, men det är ganska osannolikt, så jag bara röstar på alla 3 imorgon och hoppas att någon av dem vinner.

 2. Daniela

  Min top 10 inför finalen så som jag tror det kommer att se ut efter voting!

  1. Bulgarien
  2. Portugal
  3. Italien
  4. Belgien
  5. Rumänien
  5. Sverige
  6. Storbritannien
  7. Nederländerna
  8. Armenien
  9. Israel
  10. Moldavien

  Som jag önskar men som det inte kommer att bli:

  1. Italien
  2. Rumänien
  3. Sverige
  4. Armenien
  5. Ungern
  6. Portugal
  7. Moldavien
  8.Frankrike
  9. Israel
  10. Belgien

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se