ESC2018 Schlagerpinglan: Här nedan ser ni den officiella ESC-sidans senaste nyhetsrapportering i videoform om allt Eurovision Song Contest-relaterat som hände i juli månad:

Månadens Eurovision-nyheter (på engelska)


Eurovision Song Contest – Monthly Update – July 2017
(1:39 – Aug 1, 2017)

Schlagerpinglan: Här nedan ser ni länkar till de nyheter som togs upp i videoklippet ovan, så att den som vill enkelt hittar kompletterande info:

Månadens Eurovision-nyheter:

Eurovision Song Contest 2018 i Lissabon den 8:e, 10:e, 12:e maj
Se eurovision.tv: “Slovenia wins Eurovision Choir of the Year!
Se eurovision.tv: “What are the stars of Eurovision 2017 up to over the summer?

Schlagerpinglan: Som synes så har det varit en ganska lugn sommarmånad där inte mycket mer än plats och datum för Eurovision Song Contest 2018 klubbats, men det är ju inte så illa bara det. 😉 Nu väntar ytterligare en lite halvslö månad innan det den 1:a september blir fritt fram för alla låtar som har ESC-2018-ambitioner. På återseende. 😀

Mer om de olika ländernas ESC-2018-förberedelser hittar ni här: “Eurovision Song Contest 2018” – “Inför Eurovision 2018: Land för land

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Juli månads Eurovision-nyheter i videoform”

 1. Adri

  Nu verkar det eldas på allt intensivare att Turkiet är tillbaka. Detta då rockgruppen MaNga från 2010 twittrat någonting i stil med “Eurovision om igen”.

  Jag är fortfarande osäker. Med tanke på hur läget i Turkiet är idag så känns det som en knas tid att återvända på. Och TRT säger ingenting.

  Men om de inte återvänder, vad syftar då den tweeten till? TRT har ju bytt ledning vet jag, och jag hoppas den nya ledningen är lite mer ESC-vänlig.

  Tiden lär ju utvisa. Jag kommer iaf välkomna Turkiet tillbaka om så är fallet!

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Det verkar som att maNga (förutom att få lite enkel, gratis uppmärksamhet) senare gick ut och förklarade att de endast var positivt inställda till en turkisk comeback i tävlingen, inte att de själva skulle delta. Hur som helst så hoppas jag att allt ståhej kan få TV-bolaget att förstå att många är intresserade av att se Turkiet i ESC. Så länge det spekuleras så finns det hopp. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se