Sergey Lazarev för Ryssland 2019!

2019-02-07 (torsdag)

Ryssland Efter en längre tids spekulationer så kom då äntligen den efterlängtade bekräftelsen på torsdagskvällen: Sergey Lazarev är TV-bolaget RTR:s internvalda artist som kommer att få representera Ryssland i Eurovision Song Contest 2019.

Som det meddelats tidigare så kommer det att avslöjas ytterligare detaljer kring de ryska ESC 2019-bidraget i programmet “Hi, Andrey!” på Russia 1 lördagen den 9:e februari med start kl. 15:30 CET. (Källa: eurovision.tv)

Rysslands internvalda ESC 2019-artist:

Sergey Lazarev (3:a för Ryssland i ESC 2016 med “You Are The Only One“)

Schlagerpinglan: Jag tror inte att jag behöver skriva någon längre kommentar här då de flesta som följt min blogg en längre tid vet att Sergey Lazarev sedan många år tillbaka är mitt stående val för Ryssland, så när jag nu på torsdagskvällen såg Twitter-bekräftelsen att Sergey Lazarev verkligen är Rysslands internval inför Eurovision Song Contest 2019 så är jag naturligtvis (lindrigt sagt) väldigt nöjd. 😀

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2019“.

Bekräftade ESC 2019-artister och -bidrag så här långt:
Presenterade artister Utvalda bidrag
Armenien Armenien: Srbuk Albanien Albanien: Ktheju tokës“, Jonida Maliqi
Cypern Cypern: Tamta Spanien Spanien: La venda“, Miki
Belgien Belgien: Eliot Frankrike Frankrike: Roi“, Bilal Hassani
San Marino San Marino: Serhat Tjeckien Tjeckien: Friend Of A Friend“, Lake Malawi
Nederländerna Nederländerna: Duncan Laurence
Makedonien Makedonien: Tamara Todevska
Malta Malta: Michela Pace
Österrike Österrike: Paenda
Finland Finland: Darude
Ryssland Ryssland: Sergey Lazarev

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Sergey Lazarev för Ryssland 2019!”

 1. Marcus

  Aja, jag gillar Sergey och jag hoppas han får en bra låt. Gärna ryskt för den delen, han gör sig inte riktigt på engelska. Kirkorov har nog några hits på lager ^^

 2. Adri

  Det här var ju lite trist. Jag hoppas att han får en låt denna gång också, och inte bara en helt okej show.

 3. JOHANNA

  Hoppas han får en bättre låt den här gången så han kan få sin revansch som han så väl förtjänar! Han var inte min favorit 2016, långt ifrån men han var ju ljusår bättre än Dami Im och Jamala. Så jag är försiktigt positiv till detta valet!

 4. Josef

  Dima Bilan var med och kom 2:a 2006 och vann sedan med Believe 2008. Lazarev kom 3:a 2016 och vinner troligen 2019! 🙂 Han behöver ju ingen teknologi. Han kan både dansa och sjunga och hittills har jag inte blivit imponerad av det som presenterats varken i Sverige eller utanför… 🙁 Australien har ingen sångfågel med sound of silence och Ukraina har ingen Jamala. Nu är brädan uppställd för Ryssland säger jag! 😀 Bara Lazarev själv som kan bomma detta vid onödiga misstag. “You are the only one” hade vunnit guld 2016 om han inte bökat med den där klätterställningen.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se