Island När det stod klart att TV-bolaget RÚV internvalt Daði og Gagnamagnið att få representera Island i Eurovision Song Contest 2021 så uppgav Daði att han redan visste hur musikvideon och ESC-scenshowen i stort ska se ut samt att låten kommer att skrivas runt detta.

Nu har han, i en intervju med NME, avslöjat att han gör runt 11 demoinspelningar och idéer för att sedan välja ut en och fokusera på den. Han avslöjade även att han skulle vilja släppa en EP runt tidpunkten för Eurovision men att turnén och Eurovision tar mycket tid så han lovar inget. (Källor: eurovoix.com och NME)

Islands internvalda ESC 2021-artist:

Think About Things“, Daði Freyr (Live on Late Night Berlin)

Schlagerpinglan: Med tanke på vilken hit “Think About Things” blev så tror jag ingen hade blivit förvånad om Daði drabbats av någon form av prestationsångest inför tanken på att göra något lika bra / bättre, men det låter ju som att arbetet rullar på ganska bra. Jag önskar honom lycka till och ser fram emot att få ta del av resultatet när det väl är klart. 😀

Mer om Islands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Island i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se