BulgarienEfter att VICTORIA, den artist som internvalts att få representera Bulgarien i Eurovision Song Contest 2021, släppt de sex låtar som uppges vara potentiella ESC 2021-bidrag så presenterades i dag den utlovade plattformen.

Fans från hela världen kan nu gå in på bulgaria2021.com och dela med sig utav sina åsikter om de olika låtarna och på så sätt hjälpa Victoria och hennes team att välja ut det bästa bidraget till Rotterdam 2021.

Uppdaterat: Enligt iCard Eurovision Bulgaria tas åsikter emot fram t.o.m. den 1:a mars kl. 17:00 CET.

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

UGLY CRY“, VICTORIA

Victorias sex potentiella ESC 2021-låtar:

20:e november ♥ “UGLY CRY (läs mer här)
14:e februari ♥ “imaginary friend (läs mer här)
15:e februari ♥ “dive into unknown (läs mer här)
16:e februari ♥ “phantom pain (läs mer här)
17:e februari ♥ “the funeral song (läs mer här)
18:e februari ♥ “growing up is getting old (läs mer här)

Schlagerpinglan: Efterhand som de olika låtarna presenterats (se länkar ovan) så har jag lämnat mina åsikter om dem så jag har egentligen inte så mycket att tillägga här mer än att jag fortfarande hoppas att Victoria åker till Rotterdam med “UGLY CRY“. I nödfall kan jag även se “imaginary friend“ som ett helt OK val, men då det finns bättre alternativ så är det inget jag hoppas på.

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Bulgarien 2021: Victoria efterfrågar åsikter om bidragen”

  1. Pato

    Hon kan få min åsikt här och nu. Alla hennes låtar gjorde så jag somnade.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se