SanMarino TV-bolaget SMRTV har tidigare avslöjat att de kommer att utse den artist som ska representera San Marino i Eurovision Song Contest 2022 genom “Una voce per San Marino” som startar i december och som väntas pågå under flera månader.

Nu står det klart att ytterligare information om San Marinos Eurovision-deltagande kommer att presenteras onsdagen den 22:a september kl. 11:30 CEST i en special-sändning (gästad av flera Eurovision-stjärnor) som kan följas i både TV och på nätet. (Källa: sanmarinortv.sm)

Uppdaterat 21-09-22: “Inför dagens presskonferens

Det enda ESC-bidrag San Marino valt ut genom en nationell uttagning:

Who We Are“, Jessika feat. Jenifer Brening (17:e-plats i andra semifinalen av ESC 2018)

Schlagerpinglan: Senast San Marino valde ut sin ESC-representant via en nationell uttagning så skedde det i en budget-show som inte var helt genomtänkt. Att det är lite budget-känsla över det hela har jag absolut inget emot men min förhoppning är att teamet bakom “Una voce per San Marino” tagit lärdom av “1 in 360” så att de inte gör samma misstag.

I nuläget finns det dock inget som tyder på att tittarna kommer att få något att säga till om vad gäller själva tävlingsbidraget men man vet aldrig. Kanske har de många glädjande nyheter att bjuda på på onsdag. Tids nog vet vi. 🙂

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “San Marino i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se