Lordi lever vidare

2007-06-07 (torsdag)

Skräckfilmen “Dark Floors“, som presenterades på filmfestivalen i Cannes nyligen, håller just nu på att filmas i norra Finland. I filmen, som beskrivs som en traditionell, modern skräckfilm, medverkar gruppen Lordi som vann ESC år 2006 med “Hard Rock Halleluja“.

Filmen, som kostar runt 4 miljonger euros att göra, har fått hjälp av den finska staten som gått in med över 300 000 euros. “Dark Floors” beräknas ha premiär den 8:e februari 2008.
(Fritt översatt/sammanfattat från escmalta.com)

Schlagerpinglan: Escmalta.com skrev även att det tydligen finns en restaurang med Lordi-tema och speciella Lordi-coladrycker. Ja, vad ska man säga? Smid medan järnet är hett! Det borde dock ha svalnat vid det här laget, men men… Varför inte ett äventyrsland? Som ett Muminland fast tvärtom.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se