Schlagerpinglan twittrar

2011-01-17 (måndag)

Schlagerpinglan: Med anledning av föregående inlägg, där det rapporterades att semi-dragningen endast går att följas via Twitter, så kan jag meddela att även Schlagerpinglan (långt om länge) har sökt sig dit.

Sedan några timmar tillbaka skriver jag numera även på twitter.com/schlagerpinglan. Många justeringar behövs fortfarande göras men ni som är intresserade är välkomna dit.

Eftersom jag är nybörjare på det här med Twitter så skulle jag gärna få lite tips om några som twittrar intressant om Eurovision och Melodifestivalen. Någon som har något att rekommendera eller har några twitter-tips i största allmänhet?

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se