Saade faller i fällan

2011-04-17 (söndag)

Schlagerpinglan: Säga vad man vill om ryssarna men det här med PR kan de. Inte nog med att svensk media svalt deras “skandal” med hull och hår, nu har de även fått Eric Saade att framstå som en väldigt osympatisk person.

I ett intervju-klipp med ESCKAZ.com kan man numera se och höra hur Eric Saade talar illa om den ryska ESC-representanten Alexey Vorobyov, som i sin tur endast lär ha haft goda ord att säga om Eric.

Detta är ju uppenbarligen ett enda stort missförstånd och det kommer att redas upp så fort de två träffas, så det är nog ingen större fara skedd. Däremot så har nog Eric lärt sig en viktig läxa: man måste vara väldigt försiktig när man kommenterar andrahandsuppgifter.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se