Irland väljer den 24/2

2011-11-04 (fredag)

Enligt Irlands TV-bolag RTÉ så kommer de även denna gång låta fem proffs inom musikbranschen träna fem artister inför uppgiften att representera landet i Eurovision Song Contest.

Finalen av Eurosong 2012 kommer att hållas den 24:e februari i The Late Late Show. De fem proffsen som ska träna artisterna är Julian Benson, Greg French, Bill Hughes, Edele Lynch och Linda Martin.

Det har tidigare avslöjats att förra årets ESC-representater Jedward kommer att vara en av de fem tävlande och deras mentor blir Linda Martin. Resterande artister avslöjas när de hittats.
(Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Ja, varför inte fortsätta med ett fungerande format? 2011 resulterade det ju i en riktigt bra åttondeplats (6:a enligt juryn och 10:a enligt tittarna) för Jedward och “Lipstick“.

Att de sedan inte bara ger Jedward en gratisbiljett till Azerbajdzjan för att ta revansch utan låter dem visa vad de går för låter även det som en väldigt bra idé. Kanske är tvillingarna det bästa Irland har att bjuda på för tillfället men om man ska spela samma kort igen så krävs det något exceptionellt och det kan det mycket väl bli. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se