Schlagerpinglan: Precis som efter förra semifinalrepet så avlämnar jag en liten snabb rapport efter mitt besök vid den avslutande repetitionen i Malmö Arena och det var lika roligt denna gång. 😀

Störst intryck gjorde Island, som faktiskt är det enda land vars bidrag givit mig gåshud i arenan, medan den största överraskningen var Makedonien. Fungerar låten lika bra i TV som den gjorde i arenan så är den garanterat vidare, men jag skulle tro att den, liksom Lettlands bidrag, är sådana som inte kommer till sin rätt via TV:n. Annars var det så klart Rumäniens bidrag som jag uppskattade mest och verkligen håller tummarna för i kväll. Inget jag såg eller hörde fick mig dock att tro eller tycka annorlunda utan gissningar och favoriter innan repet står kvar.

Denna gång hade jag däremot med mig min kamera och kan därför bjuda på bilder av Arenan och scenen, innan repet drog igång. Några foton av själva repen tog jag däremot inte, då jag även denna gång ville ha fullt fokus på vad som skedde på och runt scenen. 🙂

 

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Tillbaka från genrepet i Malmö Arena”

  1. Micke

    Tyvärr var jag ju inte på plats men nog tusan gick Makedonien genom rutan, åtminstone för mig 🙂 För första gången kände jag connection mellan de två. Tidigare har jag känt att de sjungt två olika låtar helt utan band mellan sig. Tycker de fick till det ordentligt ikväll

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, jo det tyckte jag också när jag såg sändingen nu på kvällen. Låten var betydligt bättre än vad jag trodde att den kunde bli. Hoppades lite på att den skulle gå vidare… men nej.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se