Nederländerna I dag kommer Nederländernas bidrag i Eurovision Song Contest 2015 att presenteras för allmänheten genom att internvalda Trijntje Oosterhuis Anouk-skrivna tävlingsbidrag spelades upp i radioshowen “Gouden Uren” någon gång mellan kl. 09:00 och 12:00. Showen kan ni följa live via songfestival.nl och / eller NPO Radio 2. (Källor: escwebs.net och esctoday.com)

Uppdaterat: Nederländernas Eurovision-bidrag 2015

Schlagerpinglan: Förra året satt jag klistrad vid “Gouden Uren” för att höra presentationen av “Calm After The Storm“ med The Common Linnets, vilket visade sig vara en riktigt trevlig upplevelse. Detta, samt vetskapen om att Anouk kan leverera riktigt bra låtar, gör att jag gärna skulle vilja göra detsamma detta året, men får hoppas att det finns länkar till bidraget lite senare i eftermiddag. På återseende då. 🙂

Mer om Nederländernas förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Lyssna på Nederländernas Eurovision-bidrag 2015”

  1. Micke

    Nederländerna presterar än en gång. Inte samma klass som 2014 och 2013 men vida överlägset det mesta inom ESC. Tack Nederländerna. Framtiden för visa om det är en växare eller tvärtom. Kanske ligger den där den ligger och det är som sagt inte illa det. Då har vi tre klara bidrag till ESC och jag sätter Nederländerna strax före Malta. Den tredje tycker jag bara är allmänt tråkig.

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, Visst finns det en viss klasskillnad mellan denna nya låt och de två föregående låtarna så kanske kan det innebära att de inte får sin tredje topp-tio-placering i rad. Det är dock för tidigt att spekulera om det. Jag vet bara att jag tycker väldigt bra om “Walk Along” (bättre än vad jag tyckte om de båda andra efter första gången jag lyssnade på dem) och är väldigt nöjd med valet. Om den sedan kommer att vara sönderlyssnad i maj eller nått en ny nivå får vi se då.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se