Tjeckien När Marta Jandová & Václav Noid Bárta avslöjades som TV-bolaget ČT:s internval och Tjeckiens representant i Eurovision Song Contest 2015 så presenterades tävlingsbidraget “Hope never dies” i form av den officiella videon.

Nu har även ett klipp av vad som lär vara från när duon officiellt framförde bidraget live tillsammans för första gången presenterats, se länk nedan.

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artister: “Hope never dies”, Marta Jandová & Václav Noid Bárta
Länkar: officiell videolive-framträdandetext
Låtskrivare: Václav Noid Bárta, Tereza Šoralová

Schlagerpinglan: Tjeckien tillhör, som sagt, ett av de länder som jag för tillfället har med på min topp-10-lista så det var med glädje jag kunde konstatera att de båda artisterna verkligen var så bra som de gav intryck av att vara. 🙂

En av de största anledningarna till att jag gillar “Hope never dies” så mycket är just de mysiga rösterna, och hade de bara varit ett “studio-verk” så hade mycket av mitt intresse för låten svalnat ganska snabbt. Nu när jag märker att det faktiskt låter så vackert på riktigt så ser jag ännu mer fram emot deras Wien-framträdande. 🙂

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Tjeckien 2015: Marta & Václavs första live-framträdande”

  1. Isabell

    Ja, de har verkligen bra röster och kompletterar varandra på ett tilltalande sätt. Har tidigare tyckt mindre bra om hans skrapiga röst. När jag nu lyssnar på liveframträdandet, så lät det mycket bättre. Klättrar uppåt i min “lista”. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se