San Marino För tillfället har många av årets ESC-artister fullt upp med sina PR-uppdrag inför Eurovision Song Contest 2016 och San Marinos internvalda artist Serhat är inget undantag. Här nedan ser ni, tillsammans med andra relevanta länkar, hans första(?) TV-framträdande med sitt tävlingsbidrag “I Didn’t Know”:

Lyssna på San Marinos bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “I Didn’t Know”, Serhat
Länkar: Eurovision-disco-versionTV-framträdandetext
fransk version (text-video): “Comment Savoir”fransk text
original-versionitaliensk version (text-video): “Non ero io”
Låtskrivare: Olcayto Ahmet Tuğsuz, Nektarios Tyrakis

Schlagerpinglan: Hmmm… Serhat gör det inte lätt för mig att behålla min positiva inställning till San Marinos bidrag, så mycket kan jag ju säga. 🙂

I går gjorde jag presentationen av San Marinos bidrag där jag betonade att jag trots det dåliga betyget hade förhoppningar om att Serhat ska överraska i Stockholm. Efter att ha sett detta TV-framträdande, där han fortsätter på spåret med åmande, unga tjejer på scen så blev jag lite besviken. Nu är det inte fenomenet “äldre herre, ung tjej” i sig jag vänder mig emot utan att jag ser min förhoppning om ett charmigt framträdande i Stockholm gå upp i rök. Men, som sagt, han kanske överraskar med något helt annat i Stockholm. 😀

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “San Marino i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “San Marinos 2016: Serhats TV-framträdande med “I Didn’t Know””

 1. Alex

  Hahahaha lol

 2. Micke

  @Alex, stäng genast av Spaniens bidrag 🙂

 3. Alex

  Nä Micke denna låt från San Marino kan man inte göra annat än att skratta åt. Och då gör jag allt för att inte va elak. 😉

 4. Micke

  Då vet du hur jag känner mig mig med det spanska bidraget då. Men självklart förstod jag vad du pratade om 🙂

 5. Johan

  Åh jisses…

 6. Alex

  I didnt know hahahahaha.

  Precis johan åh jisses asg

 7. Kerstin

  Det här framträdandet blir ju bara värre och värre. Nu vet jag i alla fall när jag ska fylla på min godisskål.

 8. Alex

  Om han tror att de snygga brudarna ska rädda bidraget, så har han fel.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se