ESC2017Enligt esckaz.com så har det bekräftats att beslutet angående vilken stad som får äran att agera värdstad åt Eurovision Song Contest 2017 verkligen kommer att tas i dag, fredagen den 9:e september, kl. 11:30 CET och presenteras kl. 12:00 CET via sändningen här nedan:

Schlagerpinglan: Precis som för två veckor sedan så kom i går beskedet att NTU är redo att avslöja sitt val av värdstad. Nu håller jag tummarna för att det inte bara kommer ett besked utan även för att det är Kiev som utropas som vinnare av denna långa stadskamp. 😀

Uppdaterat: I den något försenade sändingen avslöjades det att Kiev fick 19 röster medan Odessa fick 2 röster i den avslutande omröstningen. Detta innebär att Kiev står värd för Eurovision Song Contest 2017. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se