Armenien Schlagerpinglan: Efter 10 förhandsinspelade program är det i kväll, lördagen den 10:e december, dags för den första live-showen av “Depi Evratesil“, Armeniens nationella uttagning som ska utse landets artist i Eurovision Song Contest 2017.

Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen, inkl. regler, länk till kvällens sändning samt länkar till de sex tävlande artisternas tidigare framträdanden i tävlingen. Som en liten bonus är även länkarna till de sex lagledarnas ESC-bidrag med.

Armenien, “Depi Evratesil” – Semifinaldelen – Del 1:
Dag: lördagen den 10:e december
Tid: kl. ca 20:00 (17:00 lokal tid) (ev. kl. 19:00 enligt esctoday.com)
Plats: 1TV och 1tv.am
Bakgrund: 24 artister (se topp-24) tog sig vidare från juryvals-fasen och utgjorde de sex forna ESC-deltagarnas lag. Med hjälp av dueller gick först 12 artister (se topp-12 vidare innan de sex stycken som uppträder i kvällens show (en från varje lag) till slut blev kvar.
Regler: 6 artister, se startfältet nedan, tävlar. Jury- och teleröster avgör vilka 4 artister som går vidare till nästa vecka
Mer info: Depi Evratesil-infoDe 6 lagen – Resultat: “Del 8” – “Del 9” – “Del 10


“Depi Evratesil: TOP 6” (1:29 – Dec 5, 2016)

Se de sex kvarvarande artisternas “Depi Evratesil”-framträdande:

Vahe Aleksanyan
(Team Iveta Mukuchyan)
duell 3duell 2juryval 2audition 1
Syuzanna Melqonyan
(Team Inga Arshakyan)
duell 3duell 2juryval 1audition 1
Egine
(Team Hayko)
duell 3duell 2juryval 1audition 1
Artsvik
(Team Essaï Altounian)
duell 3duell 1juryval 2audition 1
Lucy
(Team Aram MP3)
duell 3duell 1juryval 1audition 2
Marta
(Team Anush Arshakyan)
duell 3duell 1juryval 3audition 2

Schlagerpinglan: Om det beror på bristen av andra ESC-shower eller om “Depi Evratesil” faktiskt har varit riktigt underhållande vill jag inte gå in på djupare utan konstaterar bara att jag uppskattat de 10 showerna och att förväntningarna inför den första live-showen därför är ganska höga. 😀

Nu när tittarna bjuds in att hjälpa till med elimineringen och artisterna utsätts för pressen att framträda i (vad jag uppfattat ska vara) en live-sändning så kan allt hända. Någon direkt personlig favorit har jag inte av de sex, även om Syuzanna Melqonyan imponerat mest på mig så här långt, utan jag ser gärna att någon visar framfötterna och utmärker sig som det självklara valet.

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. resultat och länkar från “Depi Evratesils” föregående delar) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Armenien 2017: Inför “Depi Evratesil” – Semifinaler – Del 1”

  1. hej

    Jag fick precis höra att Charlie Grönwall kom trea i Idol. Kanske blir det en comeback i mello 2018

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se