ESC 2017 Schlagerpinglan: Först händer inget – sedan händer allt. 🙂 Som om inte gårdagens slogan och grafik och dagens semifinalsdragning vore nog, nu har de även presenterat de första bildernaESC-2017-scenen.

Om ni är nyfikna på vad vi har att vänta oss då Eurovision Song Contest 2017 avgörs i Kiev (Ukraina) den 9:e, 11:e och 13:e maj så hittar man nu ett par imponerande scen-bilder hos eurovision.tv. (Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Även om en bild säger mer än tusen ord så vet man inte riktigt hur en scen blir förrän man ser den “in action”, men av bilderna att döma så lär det bli helt fantastiskt. Blir den slutliga scenkänslan bara hälften så bra som bilderna utlovar så är det ytterligare en punkt som Ukraina inte bara prickat av inför ESC 2017 utan även gjort det på ett imponerande sätt. Förväntningarna inför de tre showerna steg just enormt. 🙂

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2017: Se de första bilderna på scenen”

 1. Adri

  Jag tycker scenens plattform ser ganska liten ut men ärligt talat; hur mycket kan man säga utifrån dessa bilder?

  Jag har fortfarande höga förhoppningar och tror Ukraina kommer sköta det utmärkt! 🙂

 2. Marcus

  Adri, jag känner också att det ser lite litet ut, speciellt på andra bilden.

  Annars känns det väldigt mycket Helsingfors 07 och Belgrad 08, fadt lite moderna och vassare – och eftersom jag älskade scenen de åren är jag nöjd!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se