Moldavien Startordningen vid semifinalen av “O Melodie Pentru Europa 2017“, Moldaviens nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2017, har presenterats, se uppdaterad startlista här, och där framgår det att det blivit ytterligare korrigeringar i startlistan.

Först meddelades det att “On thought away“ med Doga Liuba skulle vara det bidrag som ersatte Boris CovalisCălător”, efter att han dragit sig ur p.g.a. personliga orsaker, men nu blir det i stället “Ne-a fost iubirea un joc” med Valentina Nejel & Sergiu Pungă som kommer till start när semifinalen avgörs den 24:e februari, se klipp nedan.
(Källor: esckaz.com och trm.md)


Ersättningsbidrag: “Ne-a fost iubirea un joc“, Valentina Nejel şi Sergiu Pungă

Schlagerpinglan: Efter att Cobîlea diskats och Irina Kit dragit sig ur Moldaviens uttagning så hade jag en liten förhoppning om att startfältet skulle vara spikat och klart, men icke. Även om jag tycker det är tråkigt att “Călător” inte längre är med så glädjs jag åt att “Ne-a fost iubirea un joc“, en av mina favoriter efter auditionen, blev det som fick chansen i stället. En trevlig tvist på en tråkig händelse. 😀

Hela semifinalstartfältet, nu uppdaterat med startordningen och det nya bidraget, med länkar till både studioversioner och live-auditionsframträdanden hittar ni här, om ni nu inte tycker att veckans ESC-schema innehåller tillräckligt många nationella uttagningar att engagera sig i. 😉

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se