Schlagerpinglan: Även om det kliar i fingrarna och jag gärna skulle vilja skriva om ett antal ESC-nyheter som poppat upp den senaste tiden så sätter jag gränsen vid Albaniens ESC 2018-bidrag. Det finns ett liv utanför ESC-bubblan och därför tar jag en liten paus över julhelgen och återkommer med uppdateringar under mellandagarna. 🙂

Jag hade hoppats kunna önska er en God Jul med en ny låt i år men då jag försöker att hålla det så personligt som möjligt, och min absoluta favorit vad gäller jullåtar med Eurovision-anknytning fortfarande är “Hey Ho” från 2015, så det blir till att köra en “favorit i repris”. Håll till godo. 😉


Hey Ho“, Freddy Kalas (2:a i Norges MGP 2016 med “Feel Da Rush“)

God Jul! 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Schlagerpinglan önskar sina läsare en riktigt God jul!”

  1. Daniel

    Hey Ho och god fortsättning till dig pinglan.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se