Australien Efter att det australiska bidraget läckts och spridits på sociala medier så förtydligar TV-bolaget SBS att det visserligen var fråga om det tävlingsbidrag som internvalda Jessica Mauboy kommer att representera Australien med i Eurovision Song Contest 2018 men endast en demoversion av det.

Den slutliga versionen av “We got love“, som Jessica själv skrivit tillsammans med DNA Songs (Anthony Egizii och David Musumec), kommer att ha sin officiella presentation den 9:e mars. (Källa: esctoday.com)

Uppdaterat: I väntan på att fullversionen ska släppas så kan ni se ett smakprov på “We got love”-musikvideon via facebook.com/jessicamauboy/.

Australiens internvalda ESC 2018-artist:

Jessica Mauboy (ESC-mellanakt 2014: “Down Under“)

Schlagerpinglan: Det här med läckor är något som med åren blivit mer av en regel än undantag och personligen kämpar jag mellan min vilja att lyssna på bidragen så fort som möjligt och känslan att det borde sparas till “rätt” tillfälle. I just det här fallet så har jag bestämt mig för att invänta den officiella presentationen, trots att jag hade en fungerande länk till bidraget när det fanns uppe.

Jag brukar inte klara av det men efter att det belgiska våffel-myset till presentationen av Belgiens bidrag förlorade lite av sin charm i och med min svaghet inför den läckan så har jag stålsatt mig att den australiska premiärlyssningen ska bli som planerad. Som sagt, alla har vi våra egna sätt vi följer ESC på. 🙂

Om någon av er trots allt lyssnade på bidraget så får ni gärna ge era åsikter om det i kommentarsfältet nedan, för även om jag lyckats hålla mig ifrån bidraget så är jag fortfarande väldigt nyfiken. 😉

Mer om Australiens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Australien i ESC 2018” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Sätt guldkant på det australiska internvalet:

Schlagerpinglan: Även internvalspresentationer kan göras lite festligare med tilltugg från det aktuella landet och i Australiens fall så är det ganska enkelt då det finns många drycker och nötter från landet down under att välja mellan. I år blir det alkholfri australisk rosé och macadamianötter från Australien som får förgylla premiärlyssningen (en kombination som redan provsmakats och godkänts i förväg). 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


38 kommentarer till “Australien 2018: ESC-bidraget presenteras den 9:e mars”

 1. Josef

  @Schlagerpinglan. Ja jag har lyssnat 10 gånger på bidraget och har hon hälften av den rösten live och inte floppar som förra året så är detta en av kandidaterna till seger. Ja med varning från att min musiksmak skiljer sig väldigt från er andra är det en väldigt positiv känsla man får med sig tycker jag efter man lyssnat!

  @Schlagerpinglan. En sak som jag faktiskt verkligen gillar med Ukrainas bidrag är pianosoundet. När det väl sätter igång får jag vibbar från mitt favoritband tidigare, Depeche Mode! 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Josef, Det låter ju lovande i alla fall. 🙂 Jag hoppas på ett riktigt bra bidrag som rättvist kan få en bra placering, om inget annat för att det då blir lättare för EBU att motivera varför de (förhoppningsvis) bjuder in landet till ESC 2019. 🙂

  Vad gäller Ukrainas bidrag så kan jag inte annat än att hålla med om att pianosoundet är en av bidragets fördelar, för mig är det dock endast en av många saker som hjälper till att ge bidraget “det”. Fortfarande min nummer ett, trots alla tillkomna bidrag. 🙂

 3. Mr A

  Lät som en somrig upptempo svensk schlager med potiental det klippet jag hörde.

 4. Alex

  Är generellt såååå besviken på årets låtar. Väldigt dåligt år måste jag säga. Gäller den nationella festivalen men också de utlänska låtvalen. Blää

 5. Schlagerpinglan

  @Mr A, Ahhh… många ord som klingar positivt i mina öron. 🙂

 6. Micke

  @Pinglan, angående det Alex här sa om att han är besviken På MF men även på ESC. Har faktiskt ingen som helst koll på vad du tycker om 2018

 7. Schlagerpinglan

  @Micke, Vad gäller ESC så började det över förväntan och länge var det övervägande bra bidrag, sedan kom en liten svacka som efter en liten topp snabbt blev till ett brant stup. Senaste tiden har m.a.o. varit rejält deppigt på uttagningsfronten, men när jag ser på helheten så finns det väldigt många bidrag som jag tycker rejält bra om…. så det är väl som vanligt – en mixad kompott och därmed varken bättre eller sämre än vanligt. 😀

  Melodifestivalen innehåller för ovanlighetens skull en del låtar jag gillar, så där kan jag faktiskt inte säga att jag är besviken (men knappast imponerad heller då jag jämför med år då jag inte hittade några favoriter alls).

 8. Micke

  @Pinglan, ok intressant. Visste inte att du tydligen tycker bättre om ESC än MF. Ska jag berätta en hemlighet? Det gör jag också 🙂 Skämt åsido hade faktiskt ingen koll på det. Läser troligen allt du skriver om ESC men ytters lite om MF så det hade jag missat. Nej jag är positiv till ESC 2018. Vad annat kan jag vara när jag anser att 17 av 33 klara bidrag är som minst bra.

 9. Schlagerpinglan

  @Micke, Oftast så brukar jag ha Melodifestivalen som högsta prioritet på lördagarna och ser de övriga ländernas deltävlingar i sidofönster vid sidan om. I år mute:ade jag MF största delen av tiden (förutom under bidrag och resultatuppläsning) och tittade på andra länders shower i stället. Jag, som annars är en trogen tittare, klarade inte av att se det i år och valde helt enkelt bort det. Förhoppningsvis tar SVT den enorma kritiken som riktas mot dem på allvar, men det verkar som att de viftar bort den som “hat”, vilket jag tror är ett stort misstag. Men, men… de gör ju som de vill och jag gör som jag vill (d.v.s. fortsätter att mute:a och därigenom undviker att irriteras av showen, det blir inte bättre än man gör det). 😀

 10. Adri

  T.o.m jag mutear MF (och jag gör det till och med under resultatet, för publiken stör mig. Lyxproblem 101.)

  David Lindgren är proffsig men tråkig, Freddie Fab pratar bebisspråk och det är nåt av det värsta jag vet (inte ens bebisar uppskattar när vuxna pratar bebisspråk), skämten faller platta allihopa och det hjälper inte att huvudrollen i de återkommande sketcherna är Anna Book, en person jag inte direkt har varma känslor för.

  Jag hoppas också MF tar kritiken på allvar. En massa stora, smarta och framför allt roliga komiker har erbjudit sina tjänster. Hoppas SVT tar emot det!

  Men det kommer de nog inte göra, för komiker har ju en tendens att inte vara så ”rumsrena” och i slutändan är ju MF ett familjeprogram. (Kanske också lite därför jag börjar acceptera att programmet i sig inte är nåt för mig, även om jag fortfarande håller konceptet varmt 🙂 För jag är helt enkelt inte i målgrupp.)

  Och ESC-kvaliten i år är ganska medel tycker jag hittills. De sämsta låtarna är ganska bra (eller alltså, bra för att vara sämst) medan de bästa låtarna är ganska kassa för att vara bäst (inte samma sak som att de är dåliga. No way. Det är de inte.)

  Men jag är optimist så jag hoppas låtarna kan växa och att de 10 kvarvarande kan spridas ut på listan. 🙂 Det har blivit bättre på sistone. Min topp var ju i lördags, när alla förutom Island gjorde rätt!

 11. Schlagerpinglan

  @Adri, … och min ravinbotten var i lördags då det endast var Island som gjorde rätt. 😀

 12. Micke

  Är ni tvillingsjälar Pinglan och Adri? 🙂

  Men om det där med MF och vad som händer. Jag vet ju inte så mycket men det är ju riktigt tråkigt om ni tycker det har spårat ut så mycket. Jag har ju hört liknande saker från vänner runt omkring mig. Inga snälla ord de säger kan jag lugnt säga.

  Jag kan bara tänka tillbaka till tiden då jag hoppade av. Under lång tid tycker jag att MF mer och mer spårade ur. Största problemet som jag kände då var att Christer Björkman blev el generalissimo över det hela och gjorde om det mesta. I början var jag mest irriterad över att låtarna allt mer kom i andra hand för showen och artisterna. Längre fram blev det för min del än värre då han lade än mer fokus på showen så att inte bara låtarna utan delvis även artisterna kom i andra hand. Självklart förstår jag att detta troligen har blivit än mer så då programtiden är densamma men att låtarna är färre till antal.

  En polare till mig sa till mig att i år handlar det bara om att visa upp två programledare och alla tänkbara usla skämt och upptåg någon mindre talanfar kommit på. Detta är det primära enligt honom och stundtals bryter de av detta med att komma in med lite bidrag som omväxling. Om detta är sant då tänker jag. “Hur fungerar deras tankar egentligen? Är det inte för låtarna och artisterna människor bänkar sig framför TV mm. Hur kan man utelämna detta? Är det inte viktigare att tittarna f en riktigt bra presentation av låtarna i tävlingen och av de artister som ska framföra dem?

  Att sitta och mutera det hela kan ju ändå inte vara Björkmans plan för åhörarna? Eller det kanske det är 🙂 Det du gör där är nämligen inget unikt Pinglan. Har nämligen hört talas om detta och hur utbrett detta muterande har blivit år. Vad vill han egentligen Björkman? Han har förstört Schlagerpanelen, är han nu även på väg att gräva graven för hela MF hoppas verkligen inte det för er som älskar programmet men någonting måste göras innan det är försent.

 13. Micke

  Talanfar skulle ha varit Talang har 🙂

 14. Adri

  Jag tror absolut inte detta är graven för MF. Björkman försvinner snart ändå! 2021 eller 2022 blir hans sista år (det av åren han suttit 20 år ger han sig av 🙂 ). Får se hur det blir sen, kanske bara en finalkväll t.o.m?

  Det hoppas jag inte. För jag gillar ju programmet i botten. Att det handlar om show skiter jag i. Utan en passande show är en bra låt nada. I ett tv-program ska även ögat tillfredsställas 🙂 Så jag tycker man ska pusha mer på artisternas shower. Och så är det väl i alla uttagningar och inte direkt unikt för MF?

  Och i slutändan är låtarna ändå mitt fokus och de presterar ändå! 🙂

  Björkman sa ju förra året t.o.m att de fått kritik, och insett själva, att programmet inte var så kul för det var bara ”bra” låtar med. Alltså skarpt producerade, väldigt dyra låtar. Men det var inte roligt. Så det tog han ändå till sig (antagligen därför Rolandz, Gardell och Blom fått ta plats i år).

  Så jag ger inte upp så lätt! Gubben är visserligen över 60 år, men visst kan man fortfarande ändra sig 🙂 Han kollar väl över året och kollar vad som gick snett hoppas jag!

  Han behöver inte ta in alla komikerna som erbjudit sig om han inte vill förlora familjestämningen, men då hoppas jag Edward Af Sillén får komma in igen iaf! Han är ju kung av manusskrivande i dessa sammanhang, både ESC och MF är inte bättre än när han skriver det! 🙂

 15. Schlagerpinglan

  Jag tillhör ju dem som tycker att Björkman gjort ett bra jobb genom åren och att det är hans förtjänst att Melodifestivalen blivit så uppskattad som den ändå blivit. Vad som hänt i år är dock något som jag är väldigt nyfiken på. Kanske har fel person fått för stort inflytande och för lösa tyglar, kanske finns det någon “masterplan” som inte blir tydlig förrän efter finalen? Hur som helst så är det väldigt tydligt att jag personligen inte tillhör den målgrupp de vänder sig till men det ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig. 🙂

 16. Micke

  Men allvarligt talat Pinglan och Adri är det inte någon snedvridning när “showen” får allt mer utrymme och bidrag och artister förminskas? När jag sätter mig framför TV då vill jag veta historien bakom artisterna och i synnerhet om bidragen och hur de låter. Jag vill inte se någon dagisföreställning utföras i green room där hallelujastämpel går över varje fråga till artisterna utan att de ens bryr sig eller noterar svaren. Är det inte samma program vi vill se? 🙂

 17. Adri

  Micke: Men vad jag menar när jag skriver att showerna borde pushas på mer, menar jag artisternas shower 🙂 Greenroom struntar jag i. För att citera Markus Larsson (för ibland säger även han lite vettiga saker) ”Heter man inte Gina Dirawi eller Filippa Bark ska man hålla sig borta från green room”.

  Men som sagt förstår jag inte ditt agg mot MF helt och hållet på den punkten, för jag tycker det känns som att showen är likvärdig i mer eller mindre alla länder. Green Room-momentet finns ju överallt det också (iaf alla finaler jag kollar på 🙂 )

 18. Schlagerpinglan

  @Micke, Jo visst är det bidragen, artisterna och låtskrivarna jag vill se i fokus (men inte greenroom) och därför hoppas jag på en stor förändring där. Programledare som tar alltför stor plats har jag aldrig varit speciellt road av. De får gärna vara naturligt roliga men krystat skämtande och showande utan mening ger jag inte så mycket för.

  Det jag tycker Björkman gjort bra är att få det att bli ett så pass folkkärt program med bredd både vad gäller artister och musikstilar (även om det på senare tid gått lite utför vad gäller utfyllnadstiden) och att han ganska ofta inte verkar få den uppskattning jag tycker han förtjänar. Med det inte sagt att jag försvarar årets shower (även om jag återigen poängterar att jag hittar fler bra bidrag i år än i fjor).

 19. Thomas

  Ni som kritiserar Björkman för årets show har tyvärr inte koll. Björkman är inte ansvarig för innehållet i programmen. Han är inte ens ensam ansvarig för artisterna längre.

 20. Micke

  Agg mot MF???? Tror du fattat mitt inlägg fel den här gången Adri. Att jag inte gillar MF längre är solklart men det jag skrev nu hade inte ens 1% med det att göra. Jag bara försökte förstå hur man kan behandla denna stora bubbla på detta sätt som nu fått både tittarsiffror och röstsiffror att sjunka enormt.

  Green room är samma problem överallt och i ESC utnyttjar jag den tiden till annat eller använder knappen Pinglan snackar om. Även programledarna är samma problem i majtävlingarna som i MF. Dåliga manus. Men det är inte det jag pratar om Adri.

  Tro mig Adri jag har inget som helst utbyte av ett eventuellt förfall för MF. Jag är varken sadist eller egoist. Att jag tröttnat på MF betyder inte att jag gläder mig över nedgången. Jag gläder mig aldrig över att andra människors intresse och glädje förstörs. Finns inte i min värld. MF har fantastiska TV-siffror då ska man inte ens ta ord i sin mun som Marcus Larsson och andra gör om MF och dödsdans mm

 21. Micke

  Känner att du missförstår mig ibland Adri så kanske bäst att fylla i. Sa inget av detta med ens en promilles irritation motig. Det kan jag lova på min egen framtida grav. Men jag has du har förstått det nu Adri att jag nästan aldrig blir arg. Möjligen en gång vartannat år eller så 🙂

 22. Micke

  @Thomas, har ingen som helst koll på det du säger där. Har alltid fått höra att Björkman är ensam herre på täppan. men är det så som du säger ska jag givetvis täppa igen truten. Med följer givetvis i så fall en ursäkt till Björkman

 23. Schlagerpinglan

  @Thomas, (Inte för att jag tillhör de som kritiserar Björkman, men jag svarar ändå.) Jag är inte så insatt i hur Melodifestivalen styrs men att Björkman inte längre styr är ganska uppenbart. Som jag skrev tidigare så känns det som att “fel” person/personer fått för stort inflytande och alltför lösa tyglar i år. Det behövs någon med erfarenhet och fingertoppskänsla för att ha hand om något så stort som Melodifestivalen och någon har uppenbarligen tagit sig vatten över huvudet i år.

 24. Adri

  Micke: Alltså jag är halvt med dig. För jag tycker att programmet har blivit lite illa behandlat i år, men samtidigt förstår jag det. För det finns inget “perfekt” program, utan jag vet att de antagligen vill förnya programmet för att höja intresse etc etc, men att det just i år gick lite fel 🙂

  2009 var ett annat sånt år, då någon inte vidare briljant person fick idén att lottade dueller skulle bli en del även i deltävlingarna. Det blev kritiserat och nästa år var det borttaget 🙂 Så förhoppningsvis sätter sig ansvariga ner när året är slut. Kollar varför det blev som det blev och försöker hitta nya sätt att hantera det nästa år! 🙂

  För man kan ju inte klandra dem för att de vill förnya programmet, det måste alla program göras för att tittare ska fortsätta hänga med (t.o.m TV-Nyheterna förnyar sig med jämna mellanrum). I år experimenterade dem lite, och det har inte tagits emot väl. Så kan det vara ibland 🙂 Förhoppningsvis blir det då bättre nästa år! Jag är optimist.

  Jag tycker precis som Pinglan att Björkman ÖVERLAG gjort bra 🙂 Det är ju han som gjort MF till vad det är idag, med den bredd och det goda rykte som tävlingen ändå har nu (exkluderat 2018 då…) men ibland blir det fel 🙂 Jag är nästan rädd för hur tävlingen kommer bli när Björkman avgår. Visst kan det bli kul om musiken blir ännu bredare, men jag vill inte gå tillbaka till en kväll. Jag gillar att vi har den mängden bidrag vi har, det säger ju sig självt 🙂 28 bidrag och det är lättare att det finns en vinnare där, än om det bara skulle vara 5, 6, 8 eller 10.

 25. Micke

  Adri om det ska vara en kväll eller som nu har jag ingen större uppfattning om. Inte det jag ville ta upp här. Det jag tog upp var istället misstaget att förflytta fokus från bidrag och artist till en konstlad show. Ingenting får vara äkta idag längre. Ungefär som alla panelprogram i TV som går ut för att vara spontant roliga. Ingenting kan vara mer fel. Allt är intränat med fulla manus och redigerare. Värst av alla är väl så ska det låta där artisterna redan vet svaren och all musik är intränad flera dagar i förväg. Jag klarar inte när saker inte är äkta ser du Adri 🙂 Konstlade skämt som tar plats från bidrag och artist i TV.

 26. Adri

  Micke: Hmm… ja jo, du har en poäng. Men förhoppningsvis blir det bättre i framtiden 🙂 Man får hoppas de tar till sig reaktionerna de mött i år, fått en bättre bild på vad den generella tittaren vill ha och så blir det bara bättre på alla möjliga sätt i framtiden! Jag håller väl inte med om att fokus på låtarna är borta, men jag tycker likväl programledaren får för mycket utrymme (och med tanke på att han är ensam programledare blir det mest pinsamt. Och när hans sidekick väl är med är det nästan bara ännu värre).

  Sen liten kommentar angående det sista du nämner, så är en stoooor majoritet inövat, men med ett undantag. Nämligen momentet där de ska lista ut en fras på skärmarna är “på riktigt”.

  Alltid nåt i alla fall. Men jag är med dig (tror jag, som sagt: din poäng kanske flyger över mitt huvud).

 27. Adri

  Off-topic (men fortfarande ESC såklart) så har både Spanien och Storbritannien presenterat sina slutversioner idag (Storbritannien med musikvideo).

  Spanien: Helt ärligt. Jag hör ingen större skillnad. Fortfarande en ganska söt ballad där tjejen totalt överglänser killen. Låten är väl lite större mot slutet nu bara 🙂

  Storbritannien: Det här gillade jag inte så mycket. Jag ville ju ha orginallåten, men i lite finare förpackning så det inte längre skulle låta som en demo. Men istället så är låten fortfarande nästan lika platt, men på något sätt har de lyckats göra den väldigt enkla refrängen lite smått rörig? Och musikvideon gav mig samma vibbar som Tyskland hade 2017, och vi minns ju hur bra det gick då? Hoppas det går bättre för “Storm”, för den förtjänar det 🙂 Tur att vi redan vet att hon kan sjunga live (men jag hoppas hennes artisteri är förbättrat REJÄLT i maj, för hennes liveframträdande i BBCs final är lite cringe nästan).

 28. Josef

  @Micke Adri Schlagerpinglan. Kanske jag tillhör den lilla skara som tycker årets upplaga av MF var ett lyft. Jag tänker på Clara Henry (bloggerskan) Artisten Hasse Andersson och ja den enda kompetenta av dem,,David Lindgren som faktiskt är betydligt mer trevlig som programvärd än som artist enligt mig. Äntligen har jan fått vara ensam i sin show med assistens av den ursköna Fab-freddie eller vad han nu kallas. Visst om David fick sällskap av den underbara Sanna Nielsen som både är kompetent artist och programvärd så blir det en fullpoängare för min smak. Men allt kan man ju inte få i livet! 🙂

 29. Adri

  Josef: Hmm nja vi är inte överens där. Skulle någon av fjolårets programledare få solochansen hade jag gett den till Clara Henry.

  Men personligen är det ju få som når upp till Måns Zelmerlöw, Gina Dirawi eller Petra Mede.

  Dock håller jag med om att David är starkare nu än som artist, men det är för att jag har RIKTIGT låga tankar om honom som artist. Och Fab Freddie borde, i min mening, tillbaka till Barnkanalens “Randommix” där han slagit igenom för jag tror mestadels det är barn som gillar honom. Jag stör mig bara. Som sagt, jag sitter ju med avstängt ljud mellan låtarna och utan att gå allt för hårt så är ju Freddie en STOOOOOR anledning till det.

 30. Schlagerpinglan

  @Josef, Ja, det finns ju alla smaker. 😉 Nej, skämt åsido så är jag glad över att det finns de som uppskattar årets upplaga, vilket gör det lättare för mig att acceptera att jag får hoppa över mycket i år. Som sagt, man kan inte få allt, men så länge det finns ett stort utbud av andra länders ESC-uttangingar att välja mellan så ska jag inte klaga alltför mycket. Det är ju trots allt värre för de som bara har MF på lördagskvällarna. 🙂

 31. Josef

  Tänk att smaken kan vara så olika.. Kul tycker jag! 😀

 32. Micke

  Har aldrig någonsin hört talas om den här fab Freddie men tydligen river han upp känslor och åsikter. Vad jag förstår är han största anledningen till att folk använt den där knappen som tar bort ljudet så att säga 🙂 Har egentligen bara hört den åsikten så det var intressant att du hade en helt annan åsikt Josef. Men tydligen retar han upp folk på något sätt (vad han nu gör) och det är väl ändå inte den vägen MF ska ta för att få ordning i leden igen

 33. Schlagerpinglan

  @Adri, Vad gäller Spanien och Storbritannien så har vi i alla fall samma åsikt angående en av versionerna. 🙂 (Skriver förmodligen om båda i dag men vågar inte lova något då videor och nya versioner hamnar i prio-två-högen efter nya bidrag och speciella nyheter.)

 34. Josef

  @Schlagerpinglan. Ville bara meddela att nu äntligen för en stund sedan släpptes Australien.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=J4XZxbrvepw

 35. Schlagerpinglan

  @Josef, Jag är lyckligt medveten om det och gör mitt bästa för att slita mig från den så jag kan få ihop något att lägga ut. 😀

 36. Josef

  Vad kul!? Den kanske går in på din 10 i topp t.o.m?! 😀

 37. Schlagerpinglan

  @Josef, Snarare förstaplatsen med god marginal. 😀

 38. Alex

  Jag har alltid hittat låtar både i mellon och utrikes som jag älskat. Detta år har jag inte Gittan någon jag riktigt tror på, som får mig att känna wow vilken låt. Detta i sig har gjort att mitt intresse för tävlingen svalnat något.

  Gällande mellon så är det första gången någonsin som jag inte kollat på programmet, visst lyssnat på alla låtar, men som sagt inte kollat på hela. Och det säger mycket att jag för första gången genom livet valt bort programmet.

  Det har inte alltid varit bra genom åren men detta upplever jag som sämsta. Och vem fel är det!? Självklart har den som skrivit handlingen en stor del i det hela. Som jag ser det är själva grunden dålig sen har dom som syns i rutan även dom ansvar då dom säkert påverkat.

  Samtidigt anser jag att de bästa åren till stor del ha präglats av Edward. Samt de runt omkring såklart, men edward har fått ut det bästa av programledarna.

  Men melodifestivalen kan inte vila på några enskilda personer. Det behövs nytt blod, nya idéer, nya personer runt en så stor och mångsidig folkfest med en så lång historia. Problemet är att man väljer fel personer, fel nya ideer och detta år har man valt många saker som inte fungerar och gjort mellon helt och hållet ointressant, iallafall för mig, för första gången någonsin.

  Jag lyssnar på några låtar från årets mello. Men i år har jag inte hittat en låt som ger mig den känslan jag så många gånger förr känt.

  Det finns ingen låt jag riktigt älskar och det händer inte ofta.

  Melodife

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se